Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'provokacija diskursa'

AfD-u pada potpora pa ublažavaju retoriku

09.02.2024.
u 08:40

Zahtjev za reemigracijom sada znači "repatrijaciju stranaca koji su dužni napustiti zemlju u skladu s vladavinom prava", piše u letku kojeg je AfD ovih dana distribuirao diljem Njemačke

Komentara 2

IG
IgorY
14:51 09.02.2024.

Nitko nije pisao o padu popularnosti establišmenskih stranaka u Njemačkoj. Zašto ? Afd im je trn u oku, demonstracije protiv njih, a tko je bio na tim demonstracijama ? O tome niti riječi. Gej populacija i uglavnom stranci i toto je to. No to se jasno ne smije reči.... ili možda smije.

NE
Nemanadimak
13:24 09.02.2024.

Da li je netko mislio kako ce lijevi list pisato nesto dobro o desnoj stranci? U biti jako desno uopce nije dobro kao ni jako lijevo i obe stranke vise stete nego sto donose koristi. Danas nemamo umjerene stranke jer su i one nazalost bacene u desno koliko je lijevo sve otislo. Pretjerani extremi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije