Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednje riječi

Adolf Hitler: Njemački narod zaslužuje nestati

\'adolf hitler\'
arhivska fotografija
27.10.2012.
u 18:50

Izvještaj obavještajnih službi u detalje opisuje Hitlerove zadnje dane. “Svi su mi lagali, svi su me prevarili, nitko mi nije govorio istinu", rekao je Hitler.

“Svi su mi lagali, svi su me prevarili, nitko mi nije govorio istinu. Oružane su me snage lagale, a sad me i SS ostavio na cjedilu. Njemački se narod nije borio junački i zaslužuje nestati. Rat nisam izgubio ja, nego njemački narod.” Riječi su to Adolfa Hitlera na posljednjoj konferenciji s generalima i ministrom unutarnjih poslova Heinrichom Himmlerom, koju je održao u Berlinu 22. travnja, osam dana prije nego što je počinio samoubojstvo. Izvještaj obavještajnih službi u detalje opisuje Hitlerove zadnje dane.

>> Bavarska odlučila objaviti Hitlerov \'Mein Kampf\', ali s komentarima

Ključne riječi

Komentara 16

OD
oltar domovine
19:36 27.10.2012.

“Svi su mi lagali, svi su me prevarili, nitko mi nije govorio istinu. Oružane su me snage lagale, a sad me i SS ostavio na cjedilu. Njemački se narod nije borio junački i zaslužuje nestati. Rat nisam izgubio ja, nego njemački narod.” Riječi su to Adolfa Hitlera na posljednjoj konferenciji s generalima i ministrom unutarnjih poslova Heinrichom Himmlerom, koju je održao u Berlinu 22. travnja, osam dana prije nego što je počinio samoubojstvo. Izvještaj obavještajnih službi u detalje opisuje Hitlerove zadnje dane. ps:dragi Adolfe a dosta su ti slijepo vjerovali i kad su malo progledali od strahopostovanja su te morali lagati ustvari govorili su ti istinu !

MR
mrkiandjeo
19:42 27.10.2012.

lagali te i hrvati......tvoji saveznici ,moj adolfe

BR
Brandfackel2
19:23 27.10.2012.

Ja imam još povjerljivije informacije da su Staljinove posljednje riječi bile kako su Rusi najobičniji pijanci koji su pobijedili Hitlera samo zbog svoga divljaštva. A iz istih izvora saznao sam da je Winston Churchill pred samu smrt izjavio da Englezii kao nacija niti ne zaslužuju postojati kada se pogleda kakva su zlodjela učinili diljem kugle zemaljske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije