Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI DVOBROJ
Povratak na članak

8 stvari koje morate znati o slučaju Agrokor

Iako je revizija pokazala gubitak, Konzum će biti zanimljiv ulagačima uz dobar promet i maržu. Za pogrešno iskazanu dobit imat će pravo na porezne privilegije.

Komentari 7

DH
dhus
21:33 06.10.2017.

Banda i Hdz i Sdp zasto baratate pojmovima koje narod ne razumije. Prvo ciji je sada Agrokor. Plenki veli Todoric je i dalje vlasnik a Rusi vele Tuzimo Hrvatsku Drzava je vlasnik. Narod ne zanimaju pojmovi u ekonomiji nego Zdravo Seljacki koliko love je Todoric Opljackao ne iz konzuma leda ili bilo koga nego koliko je ukupno opljackao i sta za to dobiva. Evo danas na Htv za 13.4 miljarde moze dobit dvje godine zatvora. I za taj iznos smo mi isli u rat sa Srbijom necu komentirat Srbe oni imaju svoju Drzavu ali vi u Sdpu i Hdzu ste dno dna zadnji odpad Nadam se da Tuđman gori u Paklu zbog ovog Blagostanja koje nam je ostavio

VL
BA
barbaizamerike
08:43 07.10.2017.

Todoric vjerovatno nece biti na svome sudenju u HR i ne vjerujem da ce ga Meksiko izruciti zbog njegove poslovne veze sa Karismom iz Meksika koji su mu partnrti u nekim poslovima a i zbog http://www.konsumo.com.mx/en

VL
DU
Deleted user
06:18 07.10.2017.

Cilj je predati strancima trziste trgovine i veleprodaje i maloprodaje za 20godina u hrvatskoj ce stranci biti potpuni gospodari iako i danas vec jesu vlasnici banaka ine tdr telekoma sada agrokora jos vode i to je to zivo me zanimama tko ce kupiti jamnicu kojoj je godisnji prihod 1,4 milijarde kuna koliko ona vriedi g.ramljak i gdjo.dalic Hrvati postaju roblje krsticevic salje topovsko meso u misije pukne li sto u turizmu gotovi smo cilj je da se hrvati rasele kao i do sada

VL
NV
NV
00:15 07.10.2017.

1. Todorić je sa Sdp i Hdz opljačkao hr, 2. Todorić je sa Sdp i Hdz uzeo miljardu evra od rusa koje su strpali u dzep, 3. Hdz donosi zakon i odizima Agrokor, 4. Rusi se namiruju iz proračuna,dakle dodatna pljačka hrvatskih gradjana ili preuzimaju Agrokor a time i hr tržište.

VL
DR
Draš
10:59 07.10.2017.

8 laži koje možete pročitati o Agrokoru u sljedečem broju VL .

VL
DU
Deleted user
21:33 07.10.2017.

ovaj tekst je propagandno smeće najgore vrste. ono što trebamo znati i znamo je: da je agrokor godinama uništavao domaću industriju neplaćanjem dobavljača, da nikako ne može biti atraktivan nikome kad se zna da je u enormnim dugovima koje je vlada zamrznula političkim dekretom milo bilo kakvog pravnog i ekonomskog sustava poznatnog u svijetu. u njih mogu ulagati samo lešinarski fondovi, koji će za sitnu lovu dobiti prvenstvo naplate, a time će istodobno biti uništena potraživanja drugih dobavljača. to je prijevara i opačina najgore vrste.agrokor treba ukinutu odmah, a svu njegovu imovinu, uključujući privatnu imovinu todorićevih i agrokorovih menadžera poput marića, rohatinskog i mnogih drugih - razdijeliti dobavljačima i kreditorima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.