Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Građani pesimisti

62 posto građana misli da Vladine mjere neće izvući Hrvatsku iz krize

ljudi
Patrik Macek/Pixsell
01.05.2010.
u 19:09

22 posto građana smatra da će Vladine mjere imati pozitivan doprinos.

Mjere koje je Vlada poduzela neće doprinijeti izlasku iz krize smatra 62 posto građana, dok ih 22 posto smatra da će Vladine mjere imati pozitivan doprinos.  47 posto ih procjenjuje da će im one smanjiti osobne prihode, a 38 posto ih smatra da neće imati nikakav utjecaj.

Više od pola (55 posto) građana u istraživanju Nove TV, na uzorku od 800 ispitanika, izrazilo je nezadovoljstvo načinom na koji sindikati zastupaju interese radnika.

Da se treba boriti za očuvanje postejećih prava misli 77 posto ispitanika, dok ih 12 posto smatra da treba privremeno smanjiti prava. 39 posto ispitanika izjasnilo se da im se, ako se zanemari utjecaj kriznog poreza, plaća od početka 2009. godine smanjila. tek 10 posto ispitanika se izjasnilo da im se plaća povećala.

Komentara 18

Avatar sebastian
sebastian
23:41 01.05.2010.

Jeste li vi svi normalni, pa kakve mjere je vlada poduzela, recite kakve, ja samo znam da je debeli jos kredita kod amerikanaca trazio, zar je to mjera, mjera je kad se nesto producira i eksportira u druge zemlje, i onda se novac zaradi a ja nista nisam cuo da se na tome radi, samo znam da ce na kraju 2010 dug biti oko 50 miliardi EURA !!

MR
M@rsij@nac
19:37 01.05.2010.

U Grckoj su krajem prosle godine dosli na vlast socijalisti. I je li to ista pomoglo ? Roosevelt: \" Uopce nije vazno koja je stranka na vlasti ,ako je kreacija novca u nasim rukama\"..........Pametnom dostatno!!!

RI
riise
19:49 01.05.2010.

Osnovni problem je taj što su tvrtke i građani jako zaduženi...Ali situacija je nešto povoljnija nego u Grčkoj gdje uz građane i poduzeća, država ima ogroman dug...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije