Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKAZALE KOČNICE?

51 osoba poginula u slijetanju autobusa u Brazilu

nesreća
Foto: screenshot Reuters/Pixsell
15.03.2015.
u 08:30

Iako uzrok nesreće nije odmah bio poznat, policija je rekla kako se čini da su kočnice otkazale

Više desetaka ljudi poginulo je u subotu u autobusnoj nesreći u Brazilu, u južnoj državi Santa Catarina, javila je policija.

Kako prenosi Reuters, policija je prvo javila da je poginulo 32 ljudi, a poslije su javili kako spasilačke ekipe vjeruju da ima još 19 mrtvih, prema čemu bi ukupan broj mrtvih bio 51. Policiji nije bilo poznato koliko je u autobusu bilo putnika ni je li vozač među žrtvama, no rekli su da je najmanje šestero putnika dobilo medicinsku pomoć zbog ozljeda.

Autobus je putovao iz susjedne države Parana, a sletio je s litice oko 10 km prije svog odredišta, grada Joinvillea. Policijski glasnogovornik rekao je da su vremenski i cestovni uvjeti bili dobri. Iako uzrok nesreće nije odmah bio poznat, policija je rekla kako se čini da su kočnice otkazale.

>> Autom sletio u 60-metara duboku provaliju i zadobio – lakše ozljede!

>> Autobus sletio u provaliju, najmanje četvero mrtvih

Komentara 1

Avatar imotska115
imotska115
04:06 16.03.2015.

Nisam znao da autobusi mogu slijetati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije