Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u središtu grada

500-tinjak Karlovčana poručilo: Bando, okrali ste Hrvatsku!

prosvjed, karlovac (1)
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/4
09.03.2011.
u 19:44

U središtu Karlovca započeli antivladini prosvjedi u organizaciji karlovačkih studenata.

"Jaco, odlazi", "Vukeliću, odlazi", "Bando, okrali ste Hrvatsku", dio je poruka s kojima su u središtu Karlovca, na Trgu bana Jelačića počeli antivladini prosvjedi u organizaciji karlovačkih studenata.

Na prosvjedu se skupilo 500-tinjak Karlovčana, no kako ljudi još pristižu, može se očekivati da će do kraja, koji je predviđen u 22 sata, taj broj još znatnije narasti. Nakon obraćanja organizatora, koji su u svojim istupima za sadašnju situaciju u Hrvatskoj izjednačili odgovornost i SDP-a i HDZ-a, javnu podršku dali su branitelji i Hrvatski nacionalni front. Nakon toga prosvjednici su se uputili prema obližnjoj gradskoj upravi.

– Molim vas pljesak za čovjeka koji nije rođen u Karlovcu, ali je za ovaj grad dao mnogo više od mnogih drugih. Molim vas pljesak za Igora Pamića – poziv je koji su prosvjednicima megafonom uputili s prostora ispred gradske uprave.

Na to su svi zapljeskali, a prosvjednici su počeli skandirati: "Igor Pamić" i "Turkoviću, odlazi". Prosvjednici su zatim krenuli u pravcu sjedišta lokalnog HDZ-a.

Ključne riječi

Komentara 22

OD
ODzizsKrajst
20:52 09.03.2011.

U šetnji i pogotovo ispred HDZ-a je bilo i preko 1000 ljudi. BRAVO KARLOVAC!

CR
crodal
23:27 09.03.2011.

Od 1945 Hrvatskom vladaju komunisti ( pogledajte hrvatski sabor ) sve bivse komunjare, tko je pokrao hrvatsku ? Komunisti !

UN
Universo
20:53 09.03.2011.

500 x 200kn = dosta para za SDP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije