Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE KOLONE

2500 građana prosvjedovalo pred zgradom riječkog suda: 'Danas Matko - sutra svatko'

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/18
28.08.2019.
u 20:39

Armada je krenula od hotela Bonavia prema istražnom zatvoru gdje se susrela s kolonom prosvjednika u organizaciji braniteljskih udruga koji su krenuli s Mosta hrvatskih branitelja

Kao što je i najavljeno, unatoč puštanju Matka Škalamere iz pritvora, održan je prosvjed podrške u organizaciji navijačke skupine Armada i Udruge hrvatskih branitelja uz poruku "Danas Matko - sutra svatko".

Dvije i pol tisuće ljudi došlo je dati podršku Škalameri. Članovi Armade i oni koji su se na njihov poziv odazvali okupili su se ispred hotela Bonavia odakle su uz pjevanje navijačkih pjesama mirno krenuli prema zgradi riječkog suda i istražnog zatvora, a tamo su se susreli s kolonom prosvjednika koja je krenula s Mosta hrvatskih branitelja u organizaciji braniteljskih udruga, javlja Novi list.

Organizatori su se kratko obratili okupljenima zahvalivši im na dolasku, te uz poruku 'Danas Matko - sutra svatko' izrazili nezadovoljstvo medijskim linčom, kako su ga nazvali, kao i radom pravosuđa i policije u ovom slučaju. Nakon pola sata, odnosno oko 20 sati, prosvjednici su se mirno razišli. 

 

Komentara 135

CE
cenzura
20:50 28.08.2019.

Svaka čast! Trebalo bi još doći pred redakcije Novog Lista, Inbxa, JL_a, VL-a, Telegrama, Novosti.................. jer oni su naj veći krivci!

Avatar rubinet
rubinet
21:05 28.08.2019.

Armada-bravo.Eto pravog dokaza kako je Rijeka hrvatski grad. Riječani su trpeći i miroljubivi. A sad se čaša prelila.

RO
Rope22
21:05 28.08.2019.

Svaka čast Riječani. Tko je brojao prosvjednike?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije