Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skuplji auti i cigarete, jeftinija struja
Povratak na članak

Što nas čeka u novoj godini? Plaće idu gore, ali se i vraća inflacija

Trošarine poskupile cigarete i automobile, benzin će pogurati sve ostalo. No, pojeftinjuje struja

Komentari 5

TH
than
15:33 29.12.2016.

Sirotinji su uzeli da bi dali bogatijima. To je ukratko to.

VL
KR
kresimirn
15:25 29.12.2016.

cek malo, znaci iz supljeg u prazno ? gdje je nestanak 300.000 ljudi sve u pravilu od 18-45godina, gdje je otvaranje novih radnih mjesta ? gdje je cista pravosuda ? dorha i sudstva ? gdje je parcelizacija ? gdje je neopoziva ostavka svih obnasatelja duznosti koji predoce plan i program a ne ispune ga ?

VL
MA
macor
15:27 29.12.2016.

16. Država će plaćati pola rate stambenih kredita///A ne pise da je ovo rezervirano samo za 1 500 tih MLADIH do 45 godina.Sinovima i kcerkama politicara.

VL
SD
sdpesticid
22:16 29.12.2016.

jasno je zašto se podižu nameti sirotinji jer 2017. - te dolaze na naplatu krediti, nekih 30 mlrd. dugoročnih obveza. u rh nedostaje mlade radne snage, otišli ili odoše svi van i ne vidi se kraja bijeloj kugi, biti ćemo primorani uvoziti istu, državni aparat nije napravio preustroj odnosno reorganizaciju i ne može biti funkcionalan ekonomski pa s toga i dalje slovi kao meka za ''uhljebništvo'', pravosuđe nesređeno, dorh.., zdravstvo grca u dugovima, ono malo novca što je ostalo u državnoj blagajni opet ode na djelomično vraćanje razine dohotka prosvjeti i država još duguje inima zakinuto, i dalje imamo preko 50 000 udruga od kojih se sila financira iz državnog proračuna, broj radnika i umirovljenika skoro pa izjednačen, ne zna se tko ima manje na stolu, prvi ili potonji, poljoprivreda u banani a veliki doprinos stajanja na koru iste imamo upravo od ex. ministra jakovine zbog kojega je uskraćen poticaj istima od 500 ml. kn, dobili smo razdjelnike koji su razdjelili potrošače na zapaprene i slatke novčanike a shodno tomu, smrznute i zgrijane - hvala gosp. vrdoljaku na istima, zadnji događaji oko ina-e, gdje se ista prodala za male novce a želi kupiti za velike, najava kupovine vojne zrakoplovne eskadrile ( od kuda - krediti ) ukazuje na to kako imamo instaliran propali ex-yu ekonomski sustav kroz odabranu nam svitu političara, a društveni kapital nestaje u vidu magle.. za konstatirati je kako mi nismo mentalno izašli iz te nesretne ex-yu i shodno tomu, sretna nam nova - stara; 1987. - ma.

VL
DU
Deleted user
23:10 29.12.2016.

Plaće iznad 6000 idu gore, a ostalima idu gore PDV i trošarine na aute, cigarete, kafiće. A još kada krene porez na nekretnine, to će biti ono pravo. Tko ne plati, ode nekretnina na bubanj. Malog od gazde treba kandidirati za Nobela, odteretio je građane i firme, kako kaže, a uspio je dignut rashode za 2.5 milijarde kuna. Samo tako i dalje, vjerodostojno kako samo hdz zna...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.