Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.12.2013. u 12:00

Na što je županica trošila oko 1500 kuna svakog radnog dana, ne znamo jer nije evidentirano tko je i zbog čega jeo i pio na naš račun.

Dajmo da jedu i piju

Marina Lovrić Merzel, sisačko-moslavačka županica, potrošila je lani na reprezentaciju 468.160 kuna, što je za čak 38.000 kuna više nego što je stajao audi A6 koji je na kraju vratila, ''da se ne bi manipuliralo odnosima“ između nje i njezinih građana. Na što je županica trošila oko 1500 kuna svakog radnog dana, ne znamo jer nije evidentirano tko je i zbog čega jeo i pio na naš račun. Svojedobno su joj građani u znak prosvjeda ostavili pred županijom 200 dječjih automobila, a sada bi županici mogli ostavljati 200 sendviča sa zimskom salamom. Svaki dan. Za 1500 kuna.

Resorti važniji od leptirića i žabica

Jogurt-inicijativa Nikice Gabrića za spas Hrvatske

Nikica Gabrić, čelnik udruge Nacionalni forum, organizirao je inicijativni skup u Zagrebu na kojem je najavio osnivanje stranke za 1. veljače iduće godine. Buduća stranka u borbu za vlast uključuje se novim modelom izlaska iz krize koji se temelji na smještaju milijun europskih umirovljenika za vrijeme šest zimskih mjeseci na Jadranu. ''Tih milijun staraca milijun je jogurta dnevno, milijun jabuka dnevno“, slavodobitno je izračunao Gabrić efekte svoje jogurt-inicijative. Transformaciju Hrvatske u europski dom umirovljenika valjda neće ''neke male manjine blokirati zbog leptirića i žabica“, kako je Gabrić nazvao protivnike gradnje golf-resorta na Srđu.

Sumnjivo parkiranje

Tko treba kontrolirati kontrolora svih kontrolora

Darko Kleinberger, predsjednik Sindikata radnika Zagrebparkinga, u radno vrijeme treba nadgledati svoje kolege kontrolore koji naplaćuju parkirališne karte u Zagrebu, piše Jutarnji list i pita se pritom – tko treba kontrolirati njega? Pitanje je popraćeno fotografijom Kleinbergerova automobila parkiranog u centru grada bez plaćene parkirališne karte. To još ne znači da je šef kontrolora u prekršaju. Možda on provjerava budnost svojih kontrolora, ipak im je on šef.

Neočekivana promocija

Mladež HDZ-a pomogla Jakovini da dospije u medije

Tihomir Jakovina, ministar poljoprivrede, treba zahvaliti Mladeži HDZ-a što su ga dočekali na Plesu na povratku s Balija. Da nisu, možda javnost ne bi ni doznala da je sedam dana bio na sastanku Svjetske trgovinske organizacije.

Komentara 2

Avatar gladnijura
gladnijura
12:24 10.12.2013.

Kako je površno rugati se Nikici Gabriću!

Avatar maladala
maladala
14:27 10.12.2013.

Što ste tako loši, ženska voli počastit narod hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije