Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNA SNIMKA

18+ VIDEO: Potpuno gola Srpkinja na štandu kupila lubenice, reakcija prodavača je urnebesna

Foto: Twitter
23.09.2020.
u 21:22

Koji je povod ovakvog bizarnog događaja može se samo nagađati

Oduvijek postoji neka tajna veza između voća i ženskih oblina, kao što je to u bilo u slučaju Kristine Mandarine, pa tako i s djevojke koja je izazvala šok na Pančevačkom putu, u smjeru Beograda. 

Na videu koji je počeo nenormalnom brzinom kolati Twitterom možemo vidjeti kako poprilično 'obdarena' žena izlazi iz auta, skida sa sebe ogrtač i gola prilazi štandu s lubenicama na kojem piše: 'Pobjeđuje koronu'.

UPOZORENJE: Video sadržaj u prilogu nije primjeren za osobe mlađe od 18 godina

Prodavač na njenu pojavu nije ni trepnuo, a lubenicu joj je pomogao odnijeti u auto, kao pravi džentlmen, da ne mora 'tegliti' još jednu.

Koji je povod ovakvog bizarnog događaja može se samo nagađati. Na društvenim mrežama spominju da je video vjerojatno rezultat nekakve skrivene kamere, reklamnog trika ili 'odrađivanja oklade'.

Ključne riječi

Komentara 20

KA
kaptol
21:49 23.09.2020.

Čista namještaljka ali i lijepo je za pogledati .Odrađen posao za desetku

PR
Pravednik69
22:38 23.09.2020.

Kaj mislite da recimo mrak taritas tak kupuje lubenice...

MM
Marljivi mrav
23:47 23.09.2020.

Jasno kao porezna politika! Ova glumi Mandarinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije