Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Dječak (13) u Srbiji sjekirom napao susjede: Majka i sin se bore za život

Zagreb: Povodom dolaska turskog predsjednika Erdogana postavljene policijske trake oko hotela Westin
Matija Habljak/PIXSELL
14.05.2023.
u 13:46

Majka (57) zadobila je teže povrede glave te je hitno prebačena u Klinički centar Vojvodine, dok je sin (17) zadobio više uboda nožem u predjelu grudi i glave

U Srbiji se opet dogodio pokušaj maloljetničkog ubojstva. Trinaestogodišnjak je napao majku i sina koji su mu bili jedni od prvih susjeda. Sve se dogodilo noćas oko tri sata ujutro kada je hitna pomoć odvezla žrtve napada u bolnicu.

Majka (57) zadobila je teže povrede glave te je hitno prebačena u Klinički centar Vojvodine, dok je sin (17) zadobio više uboda nožem u predjelu grudi i glave. Liječnici mu se bore za život. Napad se dogodio u selu Radojevo, općina Nova Crnja, prenosi Blic.

- Majka je skoro bila operirana od raka i mislim da je krenula na analize neke, jer su joj pronašli cistu na vratu. Njen sin ide u srednju školu za konobara u Zrenjaninu - rekli su mještani.

Kako se navodi, prema neslužbenim saznanjima dječak je bio zapušten i zlostavljan. Roditelji su privedeni u policijsku postaju.

Ključne riječi

Komentara 9

PO
poluvodič
16:47 14.05.2023.

nemam ništa protiv vijesti iz komšiluka, ali hoćemo sad redovno imati vijesti iz svakog sela ili šta..

DU
Deleted user
16:52 14.05.2023.

Proradilo onih 500 godina okupacije i oslobođenje od strane crvene armije

Avatar Idler
Idler
15:32 14.05.2023.

Ak postavim pitanje "o vezi s vezom" zblokan bum minimalno 2 dana !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije