Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez kacige

13-godišnjak biciklom podletio pod auto i teško se ozlijedio

Prometna s biciklom
Marijan Susenj/PIXSELL
02.05.2013.
u 12:38

Biciklom je bez zaštitne kacige upravljao 13-godišnjak iz Karlovca koji je iz neutvrđenih razloga prešao na suprotni kolnički trak, kojim je u tom trenutku naišao osobni automobil bjelovarskih registarskih oznaka

Jučer oko 14.20 sati u karlovačkoj Ljubljanskoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je biciklom i bez zaštitne kacige upravljao 13-godišnjak iz Karlovca te je iz neutvrđenih razloga prešao na suprotni kolnički trak, kojim se u tom trenutku kretao osobni automobil bjelovarskih registarskih oznaka, a njime je upravljao 57-godišnjak iz Netretića. Dječak je biciklom podletio pod automobil, teško je ozlijeđen i životno ugrožen. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.

>>Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil naletio na biciklista

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije