Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA SMRT
Povratak na članak

12-godišnjak koji nije znao plivati utopio se u ribolovu

Ujutro je otišao u školu, ali se nakon nastave nije javio. Mislila sam da se negdje usput zaigrao i da će doći svaki čas, kaže dječakova majka Branka.

Komentari 3

CY
cycla
19:11 17.03.2010.

Treba uvesto obvezne sate plivanja u nižim rarzedima osnovne škole!

VL
MM
Mladen Miletić
19:05 17.03.2010.

Glavni i osnovni krivci roditelji-familija koji djele krivicu sa Hrvatskom državom. Država nema koncepta za korisno . Tako i nakon 5 i 6 godina školovanja nema poduke par sati plivanja. Dokaz da smo zemlja koja ima skoro 1300 otoka ika i 6000 obale nadalje soadamo među najbogatije sa vodom a imamo neplivača kao u priči. Dokaz to što imamo več sada nije naše . Naše je zaista samo pretvorbaranje i haračenje . Plivanje se u prosjeku kod profesinalaca da naućiti u roku 3- 5 sati obuke ..

VL
OB
-obrisani-
20:45 17.03.2010.

treba uvesti ali gdje da plivaju, na asfaltu???! Ja sam prije dvije godine htjeo investirati i napraviti ogromne bazene u Zupanji ali mi grad nije dozvolio!!! Pa sam si rekao , onda se kupajte u onoj sugavoj Savi!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.