Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.10.2012. u 12:00

Drugi najveći poticaj od čak 500.000 kuna dobila je Hrvatska gospodarska komora vazda potrebitog Nadana Vidoševića

Gordan Maras, ministar poduzetništva, u sklopu projekta “Jačanje međunarodne konkurentnosti” odlučio je podijeliti 18,1 milijun kuna poduzećima kojima su poticaji najpotrebniji, a takvih se na popisu našlo 96. Drugi najveći poticaj od čak 500.000 kuna dobila je Hrvatska gospodarska komora vazda potrebitog Nadana Vidoševića, gospodarska asocijacija s godišnjim proračunom većim od 200 milijuna kuna što ionako namakne od obveznih članarina koje ubire od poduzeća. Nezasitnom HGK ni to nije dosta pa su sada zagrabili i u državne poticaje.

Šutljivi Viro pita zašto svi šute o lažnim invalidima

Dušan Viro, umirovljeni brigadir HV-a i bivši pomoćnik ministra obrane, u Jutarnjem je listu govorio o lažnim invalidima i braniteljima koje poznaje. Jedan je čak i ubojica koji je ostao na slobodi zahvaljujući PTSP-i i tome što je bio na bojišnici. Na kraju je još podnio zahtjev za braniteljsku mirovinu. Viro se nakon svega pita zašto se šuti o lažnim invalidima iako se sve zna. A zašto bivši pomoćnik ministra obrane nije prijavio sve te slučajeve?

Don Grubišić priznao da zastupnike ne čuje

Ivan Grubišić, saborski zastupnik, požalio se u Globusu da ima problema s praćenjem sjednica Sabora jer sjedi u zadnjem redu pa “ništa ne razumije govornike”. Ne bi se reklo da je previše propustio.

Domoljub mislio da smije graditi mimo zakona

Goran Višnjić, hrvatski glumac s hollywoodskom adresom, našao se na udaru Ministarstva graditeljstva jer je utvrđeno da je na ime svoje supruge Ivane bespravno (do)gradio vikendicu u uvali Priluka na Hvaru. Višnjićev objekt sagrađen nakon 21. lipnja 2011. koji se vodi kao gustirna dimenzija 11x4,5 metara, neće rušiti državni bageri nego obiteljski prijatelj Veljko Drinković koji se požalio Slobodnoj Dalmaciji da nije u redu rušiti objekt “osvjedočenom domoljubu i jednom od rijetkih umjetnika koji je otvoreno dao potporu nevino zatočenim hrvatskim generalima u Haagu”. Sudeći po broju bespravnih objekata, zemlja nam je puna “osvjedočenih domoljuba”.

Komentara 6

NE
neverane
12:19 18.10.2012.

Dobro je jedan napisao da je Hajdukov najbolji igrač svih vremena Nadan Vidošević.Kako samo taj tehničar izmiče protivnicima i efektno zabija golove.

VA
vadis
13:05 18.10.2012.

Mozda nije u vezi s clankom, ali g. Vidosevic je previse dugo na celu HGK.

Avatar Jorge
Jorge
17:44 18.10.2012.

Hm, vidim da je neka tiskara iz Zagreba u 3 programa dobila 1,08 mil kuna. To sam samo letimično primjetio. Čini se da bi bilo zanimljivo vidjeti koliko se stranačkih i inih dugova vraća na ovaj način.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?