Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mondo.hr

Veliko siječanjsko sniženje knjiga na Mondu

Siječanjsko sniženje knjiga
08.01.2014.
u 12:21

Na mondo.hr do kraja siječnja traje veliko sniženje na 648 naslova s popustom od 10 do 89%.

Udobno se smjestite u naslonjač i u ruke uzmite dobru knjigu iz bogatog asortimana na Mondo Internet Supershopu. Do 31. siječnja traje veliko sniženje raznolikih naslova 12 nakladnika, a naći ćete knjige već od 9,95 kn - od poslovne literature, sociologije i psihologije, povijesnih i pustolovnih romana do biografija, ljubavnih romana i dječjih knjiga. Nakladnici čiji naslovi su na sniženju: Algoritam, Egmont, Feniks knjiga, Leo Commerce, Ljevak, Mozaik, Profil, VBZ, Znanje, Despot Infinitus, Dušević i Kršovnik i Fraktura.

Ljubitelji kriminalističkog žanra za sebe će pronaći mnoštvo napetih naslova po cijeni već od 10 kn koji će ih odvesti u svije podzemlja, misterioznih zločina i upoznati s fantastičnim perom majstora napetih romana - Stephena Kinga.

Bogata ponuda ljubavnih romana uvest će vas u igru sudbine, odvesti vječnoj ljubavi i simpatijama koje se tek rađaju. Pronaći ćete mnoštvo naslova popularnih i hvaljenih spisateljica ovog žanra - Nore Roberts i Danielle Steel.

Kako ostvariti sve što želite, zašto je važno naučiti slušati vlastitu podsvijest, kako pronaći snagu i savladati najteže životne trenutke? Odgovore ćete saznati u jednoj od knjiga iz opusa popularne psihologije, a među njima su i naslovi Mirjane Krizmanić, koja je priznata od publike i struke u tom području.

Svoje najmlađe iznenadite knjigama i slikovnicama koje će kod njih stvoriti naviku čitanja, a usput ih na zabavan način naučiti ponešto o bontonu, dobru i zlu, prijateljstvu i ostalim životnim mudrostima ili ih pripremiti za prve odlaske u školu. Potražite ih već od 10 kn!

Još mnoštvo žanrova i naslova na super sniženju potražite na Mondu.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?