Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.11.2013. u 13:55

Sjajan dokumentarac o atentatu na JFK-a osim originalnih snimki ponudio je i neka nova saznanja. Kao stvoreno za ljubitelje teorija zavjere

Posljednjih, sad već tjedana, postalo je popularno svjedočiti razno raznim obraćanjima naciji. Uglavnom zbog pokušaja pranja "prljavog veša". Danas su tako oči svekolike javnosti i kamera bile uprte u HNS i njegova predsjednika Davora Šukera koji je okupljenima, unatoč iščekivanjima o kaznama Šimuniću i Manžukiću, prezentirao novi portal.

Vrući krumpir, objašnjavanje FIFA-inog stava o skandiranju Joa Šimunića, prepustio je, zajedno s mikrofonom Damiru Vrbanoviću. Stvarno predsjednički. Uistinu odgovorno. Šteta što su televizije, sve redom, dale puno pažnje njegovoj najavi gradnje kampa, a ne izbjegavnju odgovora na konkretna novinarska pitanja. Puno odgovorniji ovog petka bio je večernji televizijski program - na Prvom su, podovom obilježavanja 50. godišnjice smrti JFK-a pustili sjajan dokumentarc, a nakon toga je uslijedio domaći film Cvjetni trg  - taman pogođeno za publiku koja vikend dočekuje prikovana uz male ekrane.

Na Novoj TV pak ne odustaju od duple doze "Zore Dubrovačke" isprekidane neprihvatljivo dugim reklama i izuzetno iritantnom radnjom i likovima. Jedino što vrijedi kadrovi su predivnog Dubrovnika. Na RTL-u su pak izabrali publiku zabaviti filmovima. Jedini je problem što smo ih već gledali. Neke i nekoliko puta. Pa bar petak zalužuje kakvu takvu filmsku večer.

PLUS

Željko Vela u sportske minute Dnevnika Nove TV uspio je ugurati sve relevante vijesti dana i sjajnu priču o mladoj borilačkoj nadi, koji će po novac i uspjeh preko Velike bare.

MINUS

Šefu glavne oporbene stranke Tomislavu Karamarku krajnji je čas da poradi na javnim nastupima. Njegovo obraćanje (još jedno) kamerama bilo je potpuno nerazumljivo.

>> Petak pred TV-­om spasili filmovi i borilački spektakl

Ključne riječi

Komentara 2

ČA
čarli123
07:37 24.11.2013.

Šuker kao predsjednik HNS nezna dvije rečenice reći kako treba, totano nepismen, nekad odličan nogometaš slavan gol igrać ali na žalost danas mamičev potrčko ,sa nikakvim obrazovanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?