Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.07.2013. u 12:00

Priznao je da s nasljednikom Lorencinom ne komunicira, a da šeficu Hrvatske turističke zajednice Meri Matešić više ne bi birao na tu funkciju.

Veljko Ostojić, bivši ministar turizma, prvi se put oglasio nakon duge šutnje i za portal forum.tm komentirao lošu sezonu. Priznao je da s nasljednikom Lorencinom ne komunicira, a da šeficu Hrvatske turističke zajednice Meri Matešić više ne bi birao na tu funkciju.

Upozorio je i na podbačaj s ruskim turistima zbog viza dodavši da se “ta stvar s vizama trebala odraditi bitno prije, početkom ožujka, a ne kada je sve bilo gotovo”. Drugim riječima, dok je on još bio ministar turizma. Ali početkom ožujka više je razmišljao o nekretninama nego o ruskim vizama.

Mrsić nekažnjeno parkirao audi na biciklističkoj stazi

Mirando Mrsić, ministar rada i mirovinskog sustava, prije nekoliko dana otvorio je Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Zagreb. Zanimljivo je da pritom Mrsić od zgrade svog ministarstva do učilišta nije krenuo pješice nego službenim automobilom iako se obje zgrade nalaze u istoj Ulici grada Vukovara i udaljene su svega 10 kućnih brojeva, od broja 78 do broja 68. Ministar je vjerojatno bio u silnoj žurbi jer je po dolasku na cilj njegov službeni audi parkiran posred biciklističke staze što je snimio čitatelj 24 sata.

Dobra je vijest da mu policajac nije naplatio kaznu, a i pauk je imao važnijeg posla.

Dobila opomenu 
s uplatnicom na nula kuna

Marija Pleša, korisnica Vipnetovih usluga iz Belišća, neugodno se iznenadila vidjevši u poštanskom sandučiću da je dobila opomenu od svog telekom operatera, javlja Glas Slavonije.

Iznenađenje je bilo tim veće što Marija Pleša nije dugovala ništa, a to je jasno bilo naznačeno i na opomeni s uplatnicom za uplatu 0,00 kuna.

Prijatelji koji se ne mogu načuditi opomeni sada Mariju znatiželjno ispituju hoće li dug platiti u “kešu” ili na neki drugi način.

Sudac sklon 
glamur-fotografiji postao medijska zvijezda

Mislav Kolakušić, sudac koji je zatražio ocjenu ustavnosti Zakona o predstečajnoj nagodbi, na Facebook-profilu napisao je kako teži glamur-fotografiji i da se želi dobro zabaviti.

Dijelom je uspio, postao je medijska zvijezda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?