Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.10.2010. u 12:00

Zbog krize su i siromašni mještani ostali bez sto pedeset tisuća kuna za prehranu.

Miroslav Uljan, načelnik općine Kostrena i jedan od čelnika Markovićeva HNS-a muku muči zbog smanjenih prihoda u općinskoj blagajni. Zbog krize je morao rebalansom skresati niz proračunskih stavki, a najviše su stradali umirovljenici te zdravstvena i socijalna skrb. Zbog krize su i siromašni mještani ostali bez sto pedeset tisuća kuna za prehranu. Ipak, nije sve crno u Kostreni jer je proračunska pomoć lokalnom nogometnom klubu povećana za sto pedeset tisuća kuna. Ako nema za kruh, dajmo za igrače. Dolce vita Na posao došao u podne pa ručao za 12 kuna Ivo Sanader prvi dan na novom radnom mjestu proveo je ležerno. Najprije je zakasnio i u Sabor došao u podne, a nakon sat vremena viđen je na ručku za dvanaest kuna. Zato se i vratio, toga nema ni u Americi. Povjerenstvo za gubljenje vremena Saborska rasprava o kvaliteti i cijenama Ikeina namještaja Jadranka Kolarević, zamjenica je predsjednika saborskog Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa koje je kaznilo načelnika Rugvice Ivana Remenara zbog pogodovanja švedskoj tvrtki Ikea, koja želi u toj općini graditi golem trgovački centar. Umjesto da pohvale čovjeka koji je izmijenio prostorni plan da privuče investiciju vrijednu dvije milijarde kuna, članovi povjerenstva pronašli su u tome neku proceduralnu pogrešku i kaznili Remenara s deset tisuća kuna. Od Jadranke Kolarević čak doznajemo da su u povjerenstvu članovi raspravljali "hoće li nam Ikea donijeti bolji namještaj po nižim cijenama." Kao da se oni trebaju baviti kvalitetom namještaja.

Ključne riječi

Komentara 4

KR
krilnik2
17:49 23.10.2010.

Edi, a tko bi trebao kupovati u tom novom trgovackom centru? Radnice Kameskoga? Radnici splitske zeljezare? A znam: Mesic posudbom od dobrih prijatelja! Crvene novinare ne zanima kako su Mesic, Sanader, Josipovic dosli do bogatstva!

UD
Utjerivać dobroga
22:12 23.10.2010.

krilinik.. ima ih još.. zaboravio si druge? ili se praviš nevješt?

SE
selomoje
09:03 24.10.2010.

Uzeli sirotinji od usta da bi dali nogometašima //////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Edo,kasno Marko na kosovo....sirotinji uzimaju 20 godina svi,a najVIŠE ADZeovci .Cak i vas novinare sirotinja NIKAD nije zanimala...nije sirotinja vijest...tako da te teme i dileme nisu interesantne vasim gazdama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?