Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.11.2009. u 17:16

Slavlje je okrunjeno tučnjavom s navijačima u četiri ujutro kada je pozvana i interventna policija.

Najbolji prijatelji Željka Keruma, novi predsjednik Hajduka Joško Svaguša i novi član Nadzornog odbora kluba Ivica Livaja u subotu navečer slavili su pobjedu Hajduka nad Osijekom u noćnom klubu Tropic na splitskim Bačvicama. Slavlje je okrunjeno tučnjavom s navijačima u četiri ujutro kada je pozvana i interventna policija. Svjedoci tvrde da je bilo i pljuski i udaranja glavom o glavu, ali su redari i policija smirili strasti. – Svaki dan se Svaguši događaju takvi napadi – minimizirao je događaj Livaja za Slobodnu, ali nam je teško povjerovati da predsjednik Hajduka iz dana u dan tulumari po birtijama do četiri ujutro.

Tečaj samohvale za komičare
Goran Vugrinec, novinar Jutarnjeg lista, koautor je zanimljive reportaže o stand-up zabavljačima u Zagrebu koja i nije posve loša. Najzanimljivije od svega je što je u tekstu Goran Vugrinec, nakon što se “kao kralj” smjestio u publici, susreo i samog sebe, komičara Gorana Vugrinca koji “priznaje da ga preplavljuje trema”. Nije ni čudno jer Vugrinec je “odradio tek nekoliko nastupa”, a da i ne spominjemo da već mora pisati sam o sebi. I to pun samohvale, opširno preko cijele novinske duplerice.

Vidošević posudio pola milijuna eura
Nadan Vidošević ima najveći kredit od svih pretendenata na državni tron. Ali ne kako ste pomislili za svoje bezbrojne nekretnine, već za dionice Kraša. Slatki kredit od pola milijuna eura.

Baka Zorka kažnjena zbog prodaje peršina
Zorka Kevrić, 75-godišnja umirovljenica iz Vodnjana, najnovija je žrtve pravne države. U stanci između privođenja direktora državnih poduzeća procesuirana je i baka Zorka zato što je “prodavala peršin i češnjak, a da nije jasno istaknula cijenu u kunama”. Tako je zbog nepropisne prodaje salate i drugog povrća iz svog vrta baka kažnjena sa 18.500 kuna. Baka novca za kaznu nema i kaže da ju je sram, ali zapravo bi se sramiti trebali drugi.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:53 30.11.2009.

A što ostaje bitangi koja ne radi ništa,nego da banči cijele noći.

DO
doktorica
08:24 01.12.2009.

Da dok bake kažnjavaju dotle se novci rasipavaju po dijaspori samo da se dočepaju glasova.Bijedno.

RA
ramirna
10:02 01.12.2009.

ma što su slavili jadna im majka pa svaki bod koji imaju je ukraden i to sa dosuđenim penalima pa više su ukrali oni u hrvatskom prvenstvu nego zvezda i partizan za 45 g u jugoslaviji jesu li to slavili jadna im majka mjesto da se stide i crne zemlje crn im obraz bio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?