Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.09.2012. u 12:00

Nije li pomalo neobično da savjete o političkom preživljavanju dijeli ministrica koja je „pala“ već na prvom safariju?

Mirela Holy, bivša ministrica zaštite okoliša i prirode, u suradnji s prijateljicom, novinarkom Sonjom Hodak napisala je knjigu „Komunikacijska strategija/magija“. Prema pisanju Globusa, knjiga će javnosti biti predstavljena, nimalo slučajno, u Noći vještica, 31. listopada. Bivša ministrica u knjizi, uz ostalo, daje „stručne savjete kako opstati u političkoj savani i stranačkoj močvari“. Nije li pomalo neobično da savjete o političkom preživljavanju dijeli ministrica koja je „pala“ već na prvom safariju?

Direktori državnih tvrtki trebaju ispuniti normu

Siniša Hajdaš Dončić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, u državnoj tvrtki HŽ Infrastruktura uveo je nova pravila za menadžere. Direktorima su propisani precizni ciljevi i rokovi za njihovo ispunjavanje pa, ovisno o rezultatima rada, mogu dobiti otkaz ili bonus koji će biti povezan s brojem ispunjenih ciljeva. Zvuči nevjerojatno da je ovo tek prvo državno poduzeće koje je menadžerima plaću i bonuse uvjetovalo ispunjavanjem ciljeva. Hajdaš Dončić najavljuje sličnu praksu i za direktore Jadrolinije, ACI-ja, HP-a i Croatia Airlinesa. Croatia osiguranje nije spominjao, tamo je jedan bivši direktor ispunio sve ciljeve i odnio sve bonuse.

Tajna osmijeha Zorana Milanovića

Zoranu Milanoviću, hrvatskom premijeru, lice na zajedničkoj fotografiji s Barackom Obamom zrači neobičnim zadovoljstvom. U čemu je tajna? Možda je i njemu Obama dao autogram kao i Jadranki Kosor prije dvije godine.

Google uhvatio gradonačelnika Jastrebarskog u prekršaju

Zvonimir Novosel, gradonačelnik Jastrebarskog, prva je žrtva nove Googleove usluge Street View, upozorava portal jaska.eu. Googleova kamera na ulicama Jastrebarskog pukom slučajnošću snimila je kako Novosel krši zakon. Gradonačelnik je parkirao svoj automobil nasred nogostupa i manje od pet metara od obilježenog pješačkog prijelaza, što je prekršaj za koji se plaća 300 kuna kazne. Novoselova je sreća što sveprisutni Google još ne naplaćuje kazne.

Komentara 2

FR
frkafuljak
12:49 27.09.2012.

Tajna osmijeha Zorana Milanovića . Ljepuškast je i zagonetan skoro kao Mona Lisa.

FR
frkafuljak
15:10 27.09.2012.

Prema pisanju Globusa, knjiga će javnosti biti predstavljena, nimalo slučajno, u Noći vještica, 31. listopada. U?! Crna kosa, crni nokti, crni zubi...mam te natjera u zbjeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?