Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.07.2011. u 12:00

Prodajući ulaznice po jednu kunu Zdravko Mamić osigurao je prihod od 30 tisuća kuna, kojim će jedva platiti svoje harmonikaše, pa je nejasno kako će se isplatiti višemilijunska investicija u uređenje stadiona.

Zdravko Mamić, izvršni predsjednik GNK Dinamo, sjaji od sreće nakon što je na stadion u Maksimiru postavio nova sjedala otporna na vatru i novi travnjak, a atletsku stazu prekrio plavom umjetnom travom, valjda da bi crvene baklje došle bolje do izražaja. Prodajući ulaznice po jednu kunu osigurao je prihod od 30 tisuća kuna, kojim će jedva platiti svoje harmonikaše, pa je nejasno kako će se isplatiti višemilijunska investicija u uređenje stadiona. Teško je smrtnicima shvatiti Mamićevu ekonomsku genijalnost.

Čobanković se popeo na vrh Palagruže da smaže 2 jastoga

Petar Čobanković izveo je epohalan 
pothvat popevši se na vrh Palagruže. Očevici govore da je putem promijenio dvije majice zbog znojenja, a za uspon je nagrađen - jastozima. Nije lak život ministra.

Bivšem hrvatskom konzulu sude zbog seks-skandala

Waldu Bernasconiju, bivšem počasnom hrvatskom konzulu u Švicarskoj, sudi se u talijanskom Comu jer je svoju kliniku za liječenje anoreksije gotovo pretvorio u bordel seksualno zlostavljajući mlade pacijentice. Seksualni terapeut poznat je i po tome što je 1991. predsjedniku Tuđmanu sredio bezvrijedni počasni doktorat na svom privatnom sveučilištu. Osim sklonosti prema mladim djevojkama, očito je bio sklon i prema mladim državama.

Premijerka Kosor najavila pomoć velečasnom Sudcu

Jadranka Kosor, predsjednica Vlade, osobno se zainteresirala za nevolje velečasnog Zlatka Sudca koji odavno nije služio niti jednu svetu misu. Slaven Letica, kolumnist na Sudčevu portalu, potvrdio je to za Jutarnji dodavši da se sastao s premijerkom pa su zajedno nazvali velečasnog. Premijerka Kosor je najavila, svjedoči Letica, da će se osobno sastati sa Sudcem te popričati o tom problemu. Očito je ozbiljno shvatila kaptolska upozorenja da su katolici u Hrvatskoj ugroženi, pa će se založiti da se karizmatičnom svećeniku vrati pravo na rad. Nevolja je samo u tome što mu je pravo na rad osporio upravo Kaptol.

Komentara 4

AM
amato
14:33 13.07.2011.

Pred izbore bi USKOK i Policija trebali raditi u tri smjene. Ni to nebi bilo dosta da pronađe i zaustavi curenje novca. Ne znam kako su oni organizirani, ali mislim da bi trebali imati svoje ljude u svim državnim i gradskim ustanovama i tvrtkama koji bi im pomagali. I u tom slučaju vjerojatno ne bi otkrili ni polovicu onoga što se stvarno događa u svrhu krađe novca poreznih obveznika za privatne džepove. U tom smislu mislim da je najdelikatnija situacija u Zagrebu gdje je aktualni Gradonačelnik tijekom desetak godina izgradio jaku mrežu preko koje može uzeti koliko hoće, doslovno koliko hoće. Ali kako je nastradao veliki ALL na sitnici tako će nadam se nastradati i ti naši takvi likovi.

Avatar gmail
gmail
15:06 13.07.2011.

Dragi novinaru nije ni čudo da je zabranila djelovanje do daljnjega. Sudac nije Bog niti jedini svećenik niti je kriv zbog zabrane rada, već narod koji ne želi znati, već bi sve nešto instant. KC je mala izvana a ogromna iznutra, pa kad neko želi spasenje onda je tu Spasitelj, Isus Krist a ne Zlatko Sudac. Čovjek ispade zlatno tele, i dobro je to za njega i narod da malo razmisli. Još mi je veći i autentičniji zbog poslušnosti.

Avatar seneka
seneka
18:24 13.07.2011.

Poznavajući Njen način rada, vjerojatno će Jaca pokušati podmititi njegovu Svetost PAPU da rehabilitira Velečasnog Sudca. A to ne pije vidu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?