Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA Zvijezde realityja u stravičnoj prometnoj nesreći izgubile život

Troje bivših stanara srpske Big Brother kuće poginulo u prometnoj nesreći

Nastradali: Elmir Kuduzović, Zorica Lazić i Stevan Zečević
Foto: ww.b92.net
29.12.2007.
u 17:12

Troje natjecatelja iz ovogodišnje sezone srbijanskoga Big Brothera sinoć je u teškoj prometnoj nesreći na cesti Obrenovac – Šabac poginulo u citroenu C4 kojim je brzinom od 130 kilometara na sat jurilo na zabavu po cesti zaleđenoj na 7 stupnjeva ispod ništice.

Sa Stevanom Zečevićem Zekom (24) iz Novog Sada, Elmirom Kuduzovićem (26) iz Tuzle i Zoricom Lazić (24) iz Zemuna u automobilu je bio još jedan mladić, a neslužbeno doznajemo da je riječ o Vladimiru Šariću, koji je pri prevrtanju ispao iz vozila što je na koncu završilo u rijeci Draž, koja se ulijeva u Savu, te od vratara obližnje tvrtke AD Voćnjak pomoć zatražio riječima:

– Upomoć! Ljudi se dave u kolima! Potom je nazvao i druge bivše ukućane koji su se u drugom automobilu vozili na istu zabavu te ih obavijestio o nesreći, na što su se oni vratili. 

Nekoliko kilometara prije mjesta nesreće ti su bivši stanari – među kojima je bila i Jelena, koja je upravo u kući Big Brothera počela ljubavnu vezu s poginulim Zekom – društvo u citroenu telefonski upozorili da se vozi neprilagođenom brzinom te ga zamolili da uspori.

No, bivši stanari kuće Velikog brata upozorenje nisu shvatili dovoljno ozbiljno pa je nakon samo nekoliko minuta citroen izletio iz zavoja, prevrnuo se na krov i završio u rijeci.

Preživjeli suvozač iz citroena s društvom iz golfa, koje se ubrzo vratilo, pozvao je službu hitne pomoći, koja je stigla nakon 15 minuta. Nažalost, u svojem je vozilu u bolnicu odvezla samo onoga koji ju je i nazvao. Jednu su djevojku spriječili da skoči u ledenu vodu kako bi pomogla unesrećenima, a potreseni trojac iz golfa od tuge je pao u nesvijest.

Želite prijaviti greške?