Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.04.2013. u 17:00

Žalosno je da kandidati za šefa Zagreba nisu u “megaprojekte” uvrstili i programe za spas zagrebačkih zanatlija

Svojedobno smo u gradskoj rubrici imali priču naslovljenu “Recesija u mojoj ulici”, u kojoj su obrtnici u jednoj od središnjih zagrebačkih ulica svjedočili kako je potražnja za njihovim robama i uslugama sve manja, pa su neki već tad “zalokotirali” radnju i ostali bez posla. Danas je takvih, kad bismo ponovili priču, još i više, a pošast zatvaranja lokala proširila se i nema ulice u koju recesija nije došla i dotukla male proizvođačke radnje, servise, manufakture, kvartovske dućane...

U gospodarskoj krizi koja više od pola desetljeća drma i gradom i državom, posrnuće obrtništva i malog poduzetništva, koje se smatra najžilavijim sektorom, tragično je jer onemogućava ljude da žive od svojeg rada. Žalosno je što su toga slabo svjesni kandidati za gradonačelnika, koji se nisu sjetili da u “megaprojekte” uvrste i programe za spas zagrebačkih zanatlija, kojima su svi prijašnji vladari, kraljevi i carevi davali razne povlastice svjesni njihove snage.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?