Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.02.2013. u 12:00

Tihomir Jakovina, ministar poljoprivrede, oženio se stranačkom kolegicom i najmlađom saborskom zastupnicom SDP-a Sandrom Petrović

Tihomir Jakovina, ministar poljoprivrede, oženio se stranačkom kolegicom i najmlađom saborskom zastupnicom SDP-a Sandrom Petrović. Vijest je šokirala njegove najbliže suradnike i saborske zastupnike jer je ministar uspješno tajio namjeru da izađe pred matičara, a rijetki su uopće i znali za njegovu romansu sa saborskom zastupnicom. Nakon što je uspješno krio od javnosti da ima neuspješnu tvrtku s pozamašnim dugovima, ovo je već druga tajna o kojoj doznajemo sa zakašnjenjem pa Jakovinu slobodno možemo nazvati i prvim ministrom tajnih poslova u Milanovićevoj vladi.

Maras misli da će biti bolje ako to dovoljno puta ponovi

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, pršti od optimizma. U velikom razgovoru za Jutarnji Maras se nije libio najaviti povećanje investicija za devet milijardi kuna premda na direktno pitanje nije naveo ni jednu. Točnije, spomenuo je neimenovanog stranog investitora koji ima u planu zaposliti 200 ljudi u Slavoniji, što bi trebalo biti samo dio od 50.000 novozaposlenih ove godine. Premda i površan pogled na statistiku govori da svakoga dana na stotine radnika ostaje bez posla, Marasu to ne može pomutiti radost vladanja. “Najavio sam da će se radna mjesta otvarati i ona se otvaraju“, ponavlja Maras svoju mantru. Jest, otvaraju se, ali ih se još (mnogo) više – zatvara.

Dok Bandić radi prekovremeno, Ostojić otvara godišnji odmor

Rajko Ostojić, ministar zdravlja, otvorit će uskoro godišnji odmor u vjeri da će mu to pomoći da dostigne anketnu prednost Milana Bandića. Aktualni gradonačelnik o odmoru i ne razmišlja, već radi prekovremeno. Dela – 24/7.

Zapalili čitatelje lažnom najavom da se glumac želi spaliti

Bosnimir Ličanin, umirovljeni glumac HNK Ivana pl. Zajca, neugodno se iznenadio pročitavši u Novom listu da je najavio samospaljivanje pred zgradom Gradskog poglavarstva na riječkom Korzu. Glumac doduše jest najavio mogućnost protestnog samospaljivanja, ali još 2008. Zašto je vijest stara pet godina bez ikakve provjere objavljena ovih dana, nije poznato, a Ličanina zbunjuje i zašto nitko s njim nije kontaktirao. Valjda je nekima normalno da se glumci samospaljuju u središtu grada. Dva puta.

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:49 21.02.2013.

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, pršti od optimizma. Na muci se poznaju bedaci !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?