Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.06.2011. u 12:00

Doznajemo i kako naš Super Jure stiže na sve – pojavi se na uvodnom predavanju i na onom kojim završi semestar

Jure Radić, direktor IGH, našao se među 16 privilegiranih koji su se osobno susreli s papom za njegova boravka u Zagrebu. Čast vjerojatno nije zaslužio time što je bio „među najboljima na vjeronauku“, kako mu piše u biografiji, već zbog svojih dostignuća u karijeri. Jutarnji je otkrio da vrijedni Radić drži čak šesnaest kolegija na Građevinskome fakultetu na kojem je i šef katedre za mostove. Doznajemo i kako naš Super Jure stiže na sve – pojavi se na uvodnom predavanju i na onom kojim završi semestar.

Nenadu Ivankoviću nova funkcija ne stane na posjetnicu
Nenad Ivanković novi je „viši stručni savjetnik pročelnika za koordinaciju poslova zaštite i spašavanja s nadležnim tijelima i službama izvan ustrojstvenih jedinica“. Pametnome dosta. I previše.

Kako Cetinski živi s plaćom od 3000 kn
Mirko Cetinski, pjevač koji „nije nastupio već godinu dana“, otkrio je u izjavi za Večernji list koliki su mu mjesečni prihodi. Plaća mu je na Radio Rovinju, kako kaže, tri tisuće kuna, a supruga Vinka Cetinski kao profesorica na fakultetu ima oko deset tisuća kuna plaće. Doista je impresivno kako su s tim posve prosječnim prihodima roditelji poznatog pjevača namakli solidno bogatstvo o kojem smo svjedočili u brojnim reportažama.

Milan Bandić pohvalio se 
kako mu je 
pas Rudi – gay
Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, otvorio je dušu u novom Globusu pa je na pitanje ide li na izbore, kao iz topa izgovorio: „A ne, ide moja mama... naravno da idem.“ Ide bez Friščića i bez Keruma, ali s parolom: Zagreb sam učinio europskom metropolom, i Hrvatsku želim učiniti europskom državom. Otkrio je i što u njegovoj pratnji radi bivši tjelesni čuvar Robert Ljutić, koji je avanzirao u višeg savjetnika.

On je viši savjetnik „za ulična pitanja“, kako se stručno izrazio eurogradonačelnik Bandić. Nije se propustio osvrnuti ni na Gay Pride, a kao dokaz svoje tolerancije pohvalio se da je njegov pas Rudi – gay.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:29 22.06.2011.

on je zeznuo u svezi masleničkog mosta,trebali su napraviti na onom mjestu gdje je bio srušen za vrijeme rata jer kad dođu jaki vjetrovi tad se most treba zatvoriti.on je imao prste u tome zbog vlastitih interesa.to bi trebalo istražiti.igh je prije jako dobro stajao i njegovim dolaskom im je sve lošije

AM
amato
10:50 23.06.2011.

U Juri Radiću živi sam đavo, rekli bi ljudi skloni mistifikacijama. Meni je jedan njegov kolega, koji je studirao građevinu dok je on (Jure) bio asistent, rekao kako je on na svome profesoru (Tonkoviću) provodio mobing, ustvari ga svaki dan po malo ubijao i to tako da ga je svako jutro nazivao telefonom u vrijeme kad je stari profesor ispijao kavu i čitao novine. Znao je da ga to ljuti i da se mora ustati da bi digao slušalicu. A ovaj bi onda spustio slušalicu. I tako svaki dan po nekoliko puta. Nekoliko godina. A Jure je sve promatrao iz svoga ureda na prozorskom staklu na kojem se vidjelo što radi profesor. I uživao. Čovjek monstrum: to je Jure Radić. NIje siključeno da je slično radio i s Tuđmanom dok je mu bio predstojnik ureda.

Avatar Mihac™
Mihac™
12:38 21.06.2011.

\"Nije se propustio osvrnuti ni na Gay Pride, a kao dokaz svoje tolerancije pohvalio se da je njegov pas Rudi – gay.\" ============== 0 hi hi hi.. pas peder, gradonačelnik konj, Zagreb nam betoonirao i seljativizirao i još bi bio i šef Države.....cccccc Jel\' ima kod nas koji psihijatar da pogleda takve slučajeve?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?