Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.12.2011. u 12:00

Nepoznati dobrotvori u “kamp kućicu” uveli su i struju i vodu.

Đurđica Sumrak, saborska zastupnica četvrtoplasirana na listi HDZ-a, bespravno je u Biogradu na moru sagradila vikendicu u prvom redu do obale, otkriva Novi list. Sumrak, poznata i kao najbolja prijateljica predsjednice HDZ-a, tvrdi da je riječ o “kamp kućici” parkiranoj u hladu. Fotografija potvrđuje da je obitelj Sumrak doista tamo dovela kamp kućicu kojoj je pridodano predsoblje u obliku zidane prizemnice od 35 četvornih metara. Nepoznati dobrotvori u “kamp kućicu” uveli su i struju i vodu.

Nikad dovoljno kuhara i konobara u HNB-u

Željko Rohatinski, guverner HNB-a, zapošljava 11 kuhara i konobara, ali ga to ne zadovoljava pa je još 8,6 milijuna spiskao na najam kuhara i konobara za HNB. Bankari moraju uvijek biti siti.

 

Štedljivi DIP nadmudrio načelnika Stipu Petrinu

Stipe Petrina, načelnik Primoštena, nije uspio u svom naumu da zaradi na skorim izborima. Podsjetimo, Petrina je izbornom povjerenstvu odlučio naplatiti najam od 5000 kuna za korištenje prostorija u općini. DIP je odlučio po prvi puta umjesto u zgradi primoštenske općine izbore organizirati u školi i tako uštedjeti 5000 kuna. Osim ako se i direktor osnovne škole u međuvremenu ne dosjeti naplatiti korištenje učionica i stolova.

Zmija i Njonjo u borbi za glasove Zagrepčana

Gordan Jandroković, ministar vanjskih poslova i šef zagrebačkog HDZ-a, našao se u završnici predizborne kampanje na udaru odozgo i odozdo. Predsjednica stranke Jadranka Kosor kivna je na Jandrokovića što kasni s organizacijom završnog skupa HDZ-a u Zagrebu pa se još u srijedu nije znalo kada će se i gdje obratiti simpatizerima u glavnom gradu. Članstvo HDZ-a pak zabavlja se time što je u medije procurila stranačka javna tajna da je Jandrokovićev nadimak “Njonjo” pa mu je autoritet lagano poljuljan. Najbolje da Jandroković upomoć pozove kolegicu Martinu Banić koju u stranci, vjerojatno s razlogom, zovu - “Zmija”.

Komentara 21

VI
vidimškoj
14:52 02.12.2011.

ovoj gori kad vidiš facu ne tribaš niti pitat kako joj je prezime.Oni mogu sve.Iz te stranke pljačkaju,kradu,lažu, mažu i niko im a za sada ne more ništa.Možda se za koji dan naglo nešto i promini na bolje.Dođe mi da oden platit misu da napokon padnu ali kako su skupa sa njima i oni iza oltara bojin se da bi to bila bačena lova. Nema druge nego potražit poštovane indijanske vračeve. U ovoj državi svi koji su na položaju da štipnu malo od kolača koji se zove kuna pomalo to rade pa tako i ovi u narodnoj banci.Pa zato se i zove narodna. Njegovo ponašenje mi sliči na pile koje kvoca lisicu ali u okruženju Nisan sa Stipon Petrinon čuva ovce pa čovika ne bi tija niti komentirat. Da je ovi njonja zna sam to kad san ga prvi put vidija na hateveu prije nekoliko godina.Oduševija me (sa obzirom na njegove proporcije) koliko je pun mržnje bija prema Sanaderu koji ga je i obuka u odijelo i od njega napravija prepoznatljivog njonju.U nadimku zmija san puno promašija jer sam za zmiju smatra narikaču a ne ovu nadobudnu curicu.Greške se događaju.

AD
adolf2
15:08 02.12.2011.

...kad zirneš direkt u sunce oči zapeku, suzice poteku. Zirneš li u ovu sunčicu ne treba ti prst u grlu, želučani sadržaj sam pohrli van...

DU
Deleted user
13:03 02.12.2011.

Meni veoma drago su napokon otvorili i tu sept. jamu zvanu \"ceker\" frakcija unutar HDZ-a, a naziv frakciji po šarolikim cekerima koje te dame nose u ophodnji plažom Zlatni rat na Braču, ponosno predvođeni alfa ženkom Jadrankom Kosor. Trač babana koju prate tzv. celebrity fotoreporteri u nedostatku ozbiljnih faca na Braču. Pa kad im vidite lica i obleke, spiku koju prodaju Bračanima - e ti ne bi ni mrava zgazili jer se i brački mravci razbježe od takvih, a slušaju ih samo oni koji bi se probijali gore (po službenoj dužnosti). Pa kad su jednoj takvoj a la pači pronašli da jedno radi, drugo misli, a treće govori - eto, nek se vidi da ne fermaju ni zakone RH niti borove/obalni pojas... U se, na se i poda se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?