Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.08.2010. u 12:00

Gospićani sugrađaninu ne zamjeraju gradnju omanjeg dvorca jer kažu novinarima da je ‘zaslužio tu kuću, ima novca i toga se ne stidi’. ‘On, kada popije pet gemišta, za harmoniku stavlja tri tisuće kuna’, hvale ga susjedi.

Darko Milinović, potpredsjednik Vlade, odlučio se u jeku krize pomoći građevinarima tako što će investirati u gradnju nove obiteljske kuće u središtu Gospića. Milinovićeve dvore od 700 četvornih metara na četiri etaže s bazenom u podrumu stručnjaci procjenjuju na pet milijuna kuna.

Gospićani sugrađaninu ne zamjeraju gradnju omanjeg dvorca jer kažu novinarima da je ‘zaslužio tu kuću, ima novca i toga se ne stidi’. ‘On, kada popije pet gemišta, za harmoniku stavlja tri tisuće kuna’, hvale ga susjedi. Sa svojom ministarskom plaćom, Milinović može mjesečno popiti oko trideset gemišta. Na radost gospićkih harmonikaša.

Kerum proglasio sestru hrvatskim božanstvom

Željko Kerum, koji je nakratko ljetovao na Brijunima, proglasio je svoju sestru vrhovnim hrvatskim božanstvom. ‘Hrvatska politika treba stati pred Nevenku Bečić, pokloniti joj se i reći: Vi ste bog. Jer ona jeste bog!’ Božanski status Kerumova sestra zaslužila je time što svaki mjesec isplaćuje tri i pol tisuća plaća. Nije još poznato kako će na novoproglašenu božicu reagirati faraon Ivica Todorić koji ima deset puta više radnika ili ‘duh sveti’ Ivan Šuker o kojem ovisi gotovo tristo tisuća plaća.

Prodao odličja i još jednom se narugao ‘susjednoj državi’

Branimir Glavaš prodao je sva svoja ratna i poratna odlikovanja za sto tisuća kuna i još jednom se narugao ‘susjednoj državi’, kako naziva Hrvatsku. Koju priznaje samo kada treba primiti mirovinu.

Barišiću se u Maksimiru priviđa Varšavska

Mirko Barišić, predsjednik Dinama, probudio se sredinom kolovoza iz zimskog sna i iznenađeno izjavio da ‘ne zna kakve su sad to promjene u društvu’ dovele do općeg društvenog i političkog napada na klub, što je čak i nazvao ‘Varšavska 2’. Neka ga netko obavijesti da nije napadnut klub nego ‘najveći hrvatski izvoznik’ koji se u neprofitnoj udruzi građana na adresi Maksimirska 128 skriva od poreznika, navijača i bivših trenera.

Komentara 15

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
21:32 14.08.2010.

I ja sam bio štedljiv.Nisam ministar,niti političar.Radnik sam ,a napravio kuću od 450 m2.Danas je , uz nju,svega i svačega.Ali se je radilo i još se radi.Vjerojatno netko i mene danas ima za lopova,jer kako će drugačije ?

PG
praseca gripa
14:37 13.08.2010.

Po ovom nistavnom novinaru,Milinovic ne bi ni smio gradit kucu. On vec u dlaku zna kompletan troskovnik.Vjerojatno pozna i plan bolje od samog vlasnika. Znade koliko Milinovic moze popit gemista. Znade li jos nesto iz privatnosti ovog covjeka? Eto,to je ono sto se zove zutilo u novinarstvu! Je li Vecernjaku do toga?

H0
Hajduk_058
22:08 13.08.2010.

Evo tema za Tonćija Matulića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?