Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.10.2013. u 14:00

Naučite se koristiti tipkom mute na daljinskom - iznimno je korisna kad utakmicu prenosi Drago Ćosić

Htjela sam napisati kako mislim da je Maksimir uklet. Ne samo za Dinamo već i za reprezentaciju i kako bi najbolje bilo prekriti travnjak ledom i dati Medveščaku da igra... Bar bi tribine bile pune. Taman sam se spremala obrazlagati tu tezu kada se dogodio Igor Štimac, koji je, umjesto da se ispriča naciji koja već dugo nema za kruh, a danas je velik broj nas odustao i od igara, bahato i bezobrazno počeo sipati drvlje i kamenje po novinarima, nevidljivim dušmanima i zlodusima na javnoj televiziji, pljujući od nervoze u mikrofon. Šteta da Štimac nije trener Dinama, u tom bi slučaju već odavno bio bivši...

Zalud su, pak, Mila Horvat i Viki Ivanović vrhunski odradili uvodnu emisiju, poluvrijeme i one mučne minute nakon potopa, u prijenosu je Drago Ćosić uspio sve to pokvariti. Inače, postoji jedna crna knjiga u koju već godinama pišem komentatorske gafove. Svako toliko je izvučem i čitam. Ima tu stvari za anale. Ćosić, koji ima i cijelo svoje poglavlje s biserima poput \"bolje golub u ruci nego ptica na grani\", danas me svojim komentarima natjerao da isprobam radi li mi tipka mute na daljinskom. Hvala nebesima - radi.

Dakle, lako što je Ćosić pobrkao belgijske igrače pa su većinu vremena za naše protivnike igrala tek tri igrača (nemam mu srca reći i da je toj trojici uspio svaki put krivo izgovoriti prezime), problem je što je pobrkao naše - Mandžukić je u par navrata postao Kalinić, Strinić koji je ostao u poluvremenu u svlačionici oko 75. minute čudesno je uskrsnuo u igri, a kada je, zazivajući penal počeo glumiti Djeda Mraza vičući \"ho, ho, ho\", daljinski je završio u televizoru. Ne znam kome da pošaljem račun - HTV-u ili vrlom komentatoru?!

Plus

Sjajan dokumentarac Trotaktprojekt, o domaćoj glazbenoj sceni, budi nostalgiju, ali i priča neispričane priče, uz sjajnu zvučnu kulisu.

Minus

U petak navečer, u prime time puštati film Špijun iz susjedstva, koji smo gledali stotine puta, potpuno je besmisleno. Osim ako cilj nije potjerati gledatelje u izlazak.

>> Drago Ćosić legendarne izjave smišlja u avionu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?