Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.07.2013. u 14:00

Brankec je I. Babiću, šefu liječničkog sindikata sasuo u brk kako pacijenti neće odobriti njegov štrajk.

Upravo sam se spremao prosvjedovati i tražiti da vrate Zorana Šprajca u Dnevnik HTV-a jer ih je Nova počela opasno gaziti. A onda me od toga odvratio Branko Nađvinski. U subotu je šefu liječničkog sindikata Ivici Babiću u brk sasuo da pacijenti neće odobriti njihov štrajk. Babić je pokušao izbjeći objašnjenje, nije htio reći ni kakav će to štrajk biti. A kad ga je Brankec stjerao u kut, priznao je: “Bit će to potpuni štrajk”. I dodao: “Nadam se da će nas pacijenti razumjeti.” E sad, ne daj Bože da me zaboli zub, a dočeka me nasmiješena ljudina u bijeloj kuti i kroz zlatne zube mi kaže: “Sorry, danas ne vadim zube. Pokušaj me razumjeti.” Ma izvadio bi on meni zub i ugradio most ako treba. Kad boli, fućkaš razumijevanje.

Najzabavniji dio Brankecovog Dnevnika ipak je bila priča o dubrovačkoj koaliciji lijevih, desnih, srednjih, crnih, žutih i plavih, kako je to opisala šačica zelenih i bijelih koji nisu uspjeli ugrabiti vlast. A novinarka Sandra Lacković zabavno je započela: “Kad se ruke SDP-a, HNS-a i HDZ-a slože, sve se može, sve se može”. Kao da je upravo odgledala “Vlak u snijegu” i scenu kad Ljuban (Slavko Štimac) traži pomoć jer se drugarica zadrugarka razboljela. A onda svi mali zadrugari prionu i otkopaju vlak iz snijega, baš kao što su i Dubravka Šuica, Andro Vlahušić i ekipa prionuli na posao kako bi na Srđu što prije zaigrali golf.

Neki se lokalni HNS-ovac usput licemjerno ispričava zbog te koalicije, a Šuica kaže kako slijede europsku praksu. E, svašta. Kao da slušam Ljubanove zadrugare. I cijeli mi se dan fućkala pjesma “Kad se male ruke slože” dok sam zamišljao kako Šujica i Vlahušić igraju golf.

PLUS

Film “Vjerujem u anđele” na HTV-u, ništa posebno. Al nisu pametnije ni hollywoodske komedije, pa ću se radije na silu smijati glupastim domaćim nego glupastim stranim forama.

MINUS

Dolph Lundgren na RTL-u, Steven Seagal na Novoj TV u subotu navečer. U nedjelju navečer reprize i, gle, čuda opet njih dvojica. To je stvarno najtrash svih vremena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?