Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Marija Pašalića

Zvuk hitne zvučao je kao ratna zona, a izgubio sam i okus

Papu Gomez i Gian Piero Gasperini
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/3
31.05.2020.
u 15:42

Osjećao sam se loše dan prije utakmice, a tog popodneva sam se osjećao još gore - rekao je Gian Piero Gasperini

Trener Marija Pašalića, Gian Piero Gasperini otkrio je da je imao koronavirus na dan utakmice s Valencijom 10. ožujka u Ligi prvaka. Atalanta je tada slavila i potvrdila plasman u četvrtfinale.

- Osjećao sam se loše dan prije utakmice, a tog popodneva sam se osjećao još gore. Ako pogledate slike, nisam izgledao dobro. Nisam imao groznicu, ali osjećao sam se kao da jesam. Svake dvije minute čula su se kola hitne pomoći kako prolaze u blizini terena za trening. Zvučalo je kao ratna zona. Šampanjac je imao okus vode. Potpuno sam bio izgubio okus - rekao je Gian Piero Gasperini za Gazzettu dello Sport.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije