Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZGOVOR O BUDUĆNOSTI

Zvijezde Real Madrida zabrinute: Kako ćemo to reći Luki Modriću?

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
26.04.2019.
u 09:37

Realove zvijezde poput Sergija Ramosa, Marcela i Benzeme pitaju se: "Kako ćemo to reći Modriću?" navode španjolski mediji.

Situacija s Lukom Modrićem u Realu je složena jer ga trener Zinedine Zidane ne vidi kao prvog veznjaka svoje momčadi. Diario Gol navodi da Zinedine želi na ljeto želi dovesti pojačanja koja bi hrvatskog kapetana gurnula u drugi plan.

Kao moguća pojačanja spominju se veznjak Uniteda Paul Pogba ili Christian Eriksen iz Tottenhama. O tome se šuška i u svlačionici. Realove zvijezde poput Sergija Ramosa, Marcela i Benzeme pitaju se: "Kako ćemo to reći Modriću?" navode Španjolci.

No, problem je u tome što je stav Modrića jasan – ne želi biti zamjena ni za koga. Stoga će Modrić, Zidane i predsjednik Florentino Perez morati sjesti i odlučiti kako dalje.

Lani je Inter ozbiljno zagrizao za hrvatskog kapetana, no Real ga nije pustio jer je ostao bez Cristiana Ronalda. Luka će uskoro napuniti 34 godine i više je puta isticao da se želi umiroviti na Santiago Bernabeu. A želi li da mu se želja ostvari, morat će prihvatiti da više nije u prvom planu.

>> Pogledajte upozorenje Luke Modrića nakon poraza od Mađarske

Ključne riječi

Komentara 51

IL
ilijan
09:57 26.04.2019.

Iz kojeg razloga pišete takve članke? Hoćete da vam ja odgovorim na to vaše pitanje. Luka je najbolji igrač svijeta i najbolji veznjak svih vremena tako ako Zidanu nije potreban više veoma će lako naći drugi vrhunski klub. VL ii drugi mediji to vam je odgovor. Kapetane naklon i kapa do poda vodi nas na Euro koji ćemo osvojiti.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:43 26.04.2019.

Opet vi po istom, Luku Modrića jednostavno ne podnosite i svaki tjedan ga deložirate iz kluba.

DU
Deleted user
09:50 26.04.2019.

Koliko jadni i jalni morate biti da svaki tjedan ponavljate ove vaše želje. Bolesnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije