Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGALSKI NAPADAČ

Zvijezda Milana odbila novi ugovor sa znatno većom plaćom, smatra da zaslužuje više

Sassuolo v AC Milan - Serie A - Mapei Stadium - Cittˆ del Tricolore
Jonathan Moscrop
16.06.2022.
u 18:25

Milanu se ne žuri i ima vremena pregovarati, jer Leao u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 150 milijuna  eura. Portugalski nogometaš je u Milan stigao u ljeto 2019. iz Lillea, a transfer je bio vrijedan 29,5 milijuna eura.

Portugalski napadač Rafael Leao (23) bio je jedan od ključnih igrača u pohodu Milana na naslov prvaka Italije, pa su rossoneri odlučili ponuditi mu novi ugovor, objavili su talijanski mediji.

Leao je u šampionskoj sezoni upisao 11 golova i 10 asistencija. S takvim učinkom postao je zvijezda u klubu i vodstvo je smatralo da mu treba ponuditi novi ugovor. Njegov sadašnji ugovor ističe u lipnju 2024., a klub mu je ponudio produženje do ljeta 2026. i značajno veću plaću. Ne spominje se cifra, ali Leao je odbio ponuđenu plaću smatrajući da zaslužuje više.
 
Milanu se ne žuri i ima vremena pregovarati, jer Leao u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 150 milijuna eura
 
Portugalski nogometaš je u Milan stigao u ljeto 2019. iz Lillea, a transfer je bio vrijedan 29,5 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije