Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE POLITIČKA PORUKA

Zvijezda Liverpoola ne putuje u Beograd: Čuli smo što ga čeka!

Xherdan Shaqiri
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
05.11.2018.
u 11:27

– Razumije ovu odluku i prihvatio ju je. On je naš igrač, volimo ga, odigrat će mnogo utakmica za Liverpool, ali ne u utorak.

Liverpool u Beogradu neće računati na Xherdana Shaqirija, poručio je trener redsa Jürgen Klopp uoči gostovanja kod Crvene zvezde u utorak u utakmici četvrtog kola Lige prvaka.

Švicarac kosovskih korijena pod povećalom je u Srbiji još od Svjetskog prvenstva u Rusiji kada je gol proslavio znakom dvoglavog orla.

– Svi smo čuli i čitali različite špekulacije i priče o tome što čeka Shaqirija u Beogradu. Zapravo nemamo pojma što bi se dogodilo, ali želimo na tom gostovanju razmišljati samo o nogometu, biti potpuno fokusirani na igru, ne želimo razmišljati ni o čemu drugome – rekao je Klopp pa dodao:

– Mi smo Liverpool, mi smo veliki klub, nogometna momčad i nemamo nikakvu drugu poruku vezanu za tu temu. Nije ovo nikakva politička poruka. Želimo se fokusirati na sjajnu utakmicu, ne želimo da nas opterećuje išta drugo. Idemo tamo s poštovanjem prema protivniku, želimo izbjeći sve što nam može skrenuti pozornost s natjecanja u kojem je bitan samo nogomet. 

– Zbog toga Shaqiri ne putuje s nama. Razumije ovu odluku i prihvatio ju je. On je naš igrač, volimo ga, odigrat će mnogo utakmica za Liverpool, ali ne i u utorak.

>> Pogledajte i Lovrenov video iz zrakoplova

Komentara 12

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:33 05.11.2018.

Dobra procjena da će i bez njega utrpat 4 komada 🤣

DU
Deleted user
12:49 05.11.2018.

samo gazi zvezdu...raširit će orla i Lovren kad im ga metne

RA
ramon83
14:48 05.11.2018.

srbi...nacionalisticki najoptereceniji narod ikad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije