Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priča za raju ili...

Zvezdino priopćenje: Iznenađeni smo ostavkom R. Prosinečkog...

'SPECIJAL MAX 26.06.2012., Rogla, Slovenija - Trener Crvene Zvezde Robert Prosinecki s klubom na pripremama. Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL'
'Boris Scitar/VLM/PIXSELL'
20.08.2012.
u 19:44

"Odluku Prosinečkog prihvaćamo kao osobnu. On je Zvezdina legenda i to će i ostati zauvijek", navodi klub u svom priopćenju.

Nakon što je Robert Prosinečki u suzama podnio ostavku na mjesto trenera Crvene zvezde, beogradski se klub oglasio priopćenjem koje pomalo iznenađuje.

>>Prosinečki više nije trener Crvene zvezde: Teško mi je, srce me boli

"Crvena zvezda iznenađena je odlukom svog trenera Roberta Prosinečkog da podnese ostavku na mjesto šefa stručnog stožera. Javnosti je poznato da mu je upravni odbor tijekom njegova rada više puta dao bezrezervnu podršku. Posljednji put to se dogodilo nakon uzvratne utakmice s Naftanom. Odluku Prosinečkog prihvaćamo kao osobnu. On je Zvezdina legenda i to će i ostati zauvijek. Želimo mu sve najbolje u karijeri i zahvalni smo mu za sve što je napravio u svojoj Crvenoj zvezdi. Upravni odbor će u roku od 24 sata donijeti odluku o imenovanju novoga trenera kako bi se momčad mogla pripremiti za prvu utakmicu doigravanja za Europsku ligu protiv francuskog Bordeauxa", kaže se u priopćenju na službenim stranicama kluba.

Komentara 12

MA
marko53
19:53 20.08.2012.

Samo neka ostane tamo.

Avatar bok
bok
20:31 20.08.2012.

sad nek ode u neki Partyzan, Lokomotivu, Trabant , Wartburg ili Dynamo

KA
kajinx
19:50 20.08.2012.

Opet lažu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije