Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučio se s disanjem

Zverev negativan na koronavirus

Alexander Zverev
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
06.10.2020.
u 00:02

Zverev je nakon poraza od Sinnera kazao novinarima kako je imao problema s disanjem i da mu je pozlilo

Njemački tenisač Alexander Zverev objavio je u ponedjeljak kako je negativan na koronavirus dodavši da su organizatori Roland Garrosa znali da se ne osjeća dobro uoči susreta osmine finala protiv Talijana Jannika Sinnera.

Zverev je nakon poraza od Sinnera kazao novinarima kako je imao problema s disanjem i da mu je pozlilo, a to je izazvalo strah da je možda zaražen koronavirusom. 

Nakon njegove konferencije za novinare, organizatori pariškog Grand Slama su objavili da se Zverev nije konzultirao s liječničkom službom na turniru.

No, Zverev tvrdi kako su organizatori bili upoznati s njegovom situacijom, nakon što mu je turnirski liječnik prepisao lijekove protiv prehlade.

- Znali su - rekao je Zverev i dodao kako je lijekove tražio od službenog liječnika kako bi bio siguran da neće prekršiti antidoping pravila.

Ključne riječi

Komentara 1

CA
cassiano
09:24 06.10.2020.

Znaci,covjeku je pozlilo i ima otezano disanje,a organizatori kazu kako ih je strah da mozda ima koronavirus. Nema veze ako mu je pozlilo i ako otezano dise,bitno da nema koronu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije