Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostale utakmice

Žuti se provukao dalje, kamenovali navijače Levskog

prosinecki (1)
Boris Šćitar/VLM/PIXSELL
26.07.2012.
u 22:51

Nogometaši Crvene zvezde predvođeni hrvatskim strategom Robertom Prosinečkim plasirali su se u treće pretkolo Europske lige.

Nogometaši Crvene zvezde predvođeni hrvatskim strategom Robertom Prosinečkim plasirali su se u treće pretkolo Europske lige preko bjeloruskog Naftana odigravši remi 3:3 na Marakani pred 25 tisuća gledatelja (prva 4:3). Žuti je na travnjak poslao istu momčad kao i u prvom susretu, a u trećem pretkolu čeka ih ciparska Omonia.

Prema pisanju sarajevskih medija, autobusi sa navijačima Levskog kamenovani su uoči utakmice u blizini sarajavskog naselja Stup, kada su tamošnji huligani sačekali bugarske navijače i zatim ih zasuli kamenjem. Na Koševu su domaći nogometaši dostigli 0:1 iz prve utakmice, slavili s 3:1 te ih čeka crnogorska Zeta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije