Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PODVIG

Zubčić čudesno odskijao prvu vožnju u Alta Badiji i borit će se za postolje nakon dvije godine!

FRA, FIS Weltcup Ski Alpin, Val d Isere
Foto: EXPA/ Pressesports/ Sebastien Boue
1/5
17.12.2023.
u 10:32

Najbolji hrvatski skijaš kao drugoplasirani prošao ciljnu ravninu s vremenom 1:15.14, odnosno 31 stotinkom zaostatka za vodećim Švicarcem Marcom Odermattom, a vrijedi spomenuti da je naš skijaš imao najbolje vrijeme u četvrtom sektoru.

Hrvatski skijaš Filip Zubčić fantastično je odvozio prvu veleslalomsku vožnju u talijanskoj Alta Badiji, kojom si je omogućio borbu za prvo postolje nakon čak dvije godine. Najbolji hrvatski skijaš kao drugoplasirani je prošao kroz ciljnu ravninu s vremenom 1:15.14, odnosno 31 stotinkom zaostatka za vodećim Švicarcem Marcom Odermattom, a treba svakako napomenuti da je naš skijaš imao najbolje vrijeme u četvrtom sektoru.

GALERIJA Zubčić drugi poslije prve vožnje veleslaloma

FRA, FIS Weltcup Ski Alpin, Val d Isere
1/4

U Top 5 još su Marco Schwarz (+0.36), Žan Kranjec (+0.88) i Alexis Pinturault (+1.54). Prva vožnja još uvijek je u tijeku, no oni najbolji su se već odskijali tako da ne bi trebalo biti nekih promjena u samom vrhu.

VEZANI ČLANCI:

Druga vožnja započinje u 13.30 sati po hrvatskom vremenu. Poredak prve vožnje možete vidjeti OVDJE

Komentara 1

GR
Greben
23:30 17.12.2023.

Bravo, Zubo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije