Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA zvijezda za Večernji list
Povratak na članak

Zubac: Živim za to da s Hrvatskom doživim što i nogometaši

U našoj svlačionici je nogomet česta tema, posebno sada za vrijeme SP-a kada padaju i oklade a ja sam ih nekoliko izgubio jer sam tvrdio, više radi „trash talka“, da Amerikanci ne mogu proći skupinu, priča nam centar LA Clippersa

Komentari 1

BE
Berri
09:18 05.12.2022.

To bi se moglo dogoditi, ali kad se u praksi događa da s Bojanom Bogdanovićam, Ivicom Zubcem, Mariom Hezonjom, Darijom Šarićem, Krunoslavom Simonom...(slobodno nastavi niz) ne možemo povezati dvije pobjede, onda je jasno da tu nešto ne štima. Nije ni do izbornika jer tu ne pomažu Repeša, Perasović, Aleksandar Petrović, Spahija, Mulaomerović, Danijel Jusup, Jurica Golemac, Slaven Rimac, ....tu ne pomažu ni Stojko Vranković, Dino Rađa, Toni Kukoč. Dakle, neka se Zubac drži NBA, uvijek je dobrodošao, ali ljudi koji rade u HNS-u jeko dobro znaju zašto od zadnjih 28 godina nemamo medalju, a posljednjih 15 godina propuštamo velika natjecanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.