Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN VULIĆ:

Zadar nam je malo finale, tako moramo doživjeti tu utakmicu

Zoran Vulić
Robet Anić/Pixsell
10.04.2015.
u 10:08

- Nemamo Vidovića, Ercega i Mršića, te suspendiranog Bellea. Tri igrača iz sredine terena nisu mi na raspolaganju, ali nema kukanja. Vjerujem u one koji će ih zamijeniti - rekao je Vulić.

Ode Zoran Vulić opet u Sinj, takav je tip, voli one "špurijuse". Uoči dva dvoboja s Hajdukom Vulić je Splita odveo u Sinj u karntenu, taj recept je primjenio i uoči dolaska Zadra.

- Zadar nam je malo finale, tako moramo doživjeti tu utakmicu. Nakon dvije iscrpljujuće utakmice protiv Hajduka stiže Zadar, druga hrvatska momčad ovog proljeća što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Brzi su prema naprijed, Zadar je sve osim onoga što mu prikazuje mjesto na tablici, zaslužuje biti među šest prvih momčadi lige - sipao je pohvale Splitov trener Zoran Vulić o momčadi Igora Štimca.

Zadar u posljednje vrijeme ide na pogon Ivana Krstanovića.

- Igrali smo protiv Zadra u kupu, igrao je isti sastav koji je nedavno pobijedio Lokomotivu. Prema tome, nema nepoznanica. Neka oni razmišljaju o nama, a ne mi o njima - kaže Vulić.

Na raspolaganju neće imati trojicu igrača iz vezne linije.

- Nemamo Vidovića, Ercega i Mršića, te suspendiranog Bellea. Tri igrača iz sredine terena nisu mi na raspolaganju, ali nema kukanja. Vjerujem u one koji će ih zamijeniti - rekao je Vulić.

Split - Zadar (19)

SPLIT - Stadion u Parku mladeži. Sudac Ante Vučemilović (Osijek).

Split: Zagorac - Galović, Barbarić, Vrgoč, Woon - Radotić, Blagojević - Bagarić, Rog, Glavina - Cikalleshi. Trener: Zoran Vulić.

>> Split je Hajduku dao Ivića, a Špaco je čuvao Vukasa u splitskom derbiju 1958.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije