Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostuju u Zadru

Vulić: Ovo je povijesni trenutak za klub, a momčad i ja želimo biti dio njega

zoran vulić
17.03.2015.
u 14:30

- Nema boljeg ili lošijeg trenutka. Svaka utakmica donosi posebnih devedeset minuta. Ali, ovo je klub, sve moramo učiniti kako bismo postigli gol - kazao je Vulić

Za Split je uzvrat četvrtfinala Kupa Hrvatske protiv Zadra u kojem brani pobjedu od 1:0 utakmicu u tretmanu povijesne. "Crveni" traže put u polufinale i dvoboje protiv Hajduka.

- Što ćemo razmišljati o nečemu čega još nema... Bit će vremena - kazao je Splitov trener Zoran Vulić.

Taj povijesni tretman, smatra Vulić, neće biti opterećenje prema momčadi. 

- Nije samo za Split ovo povijesna utakmica, već i za Zadar, Da, povijesna je to utakmica, a moja momčad želi biti dio povijesti ovog kluba. Nećemo biti naivni i razmišljati kako je Zadru važnije prvenstvo od kupa ili slično, to su priče za malu djecu - rekao je Vulić.

Ovo je kup dvoboj iz druge, utakmica koja se trebala igrati 4. ožujka bila je odgođena zbog potopljenog travnjaka u Stanovima. Split se nekako digao u formi od te utakmice. 

- Nema boljeg ili lošijeg trenutka. Svaka utakmica donosi posebnih devedeset minuta. Ali, ovo je klub, sve moramo učiniti kako bismo postigli gol - kazao je Vulić.

Pohvalio je momčad Igora Štimca.

- Zadar je dobra momčad, protiv nas će igrati Jerbić i Krstanović, to su baš dvije važne poluge. Ponovit ću, u Zadru je puno igrača Hajduka i Rijeke, što znači da imaju kvalitetu. Ono što je sigurno imaju glavu i rep, rezultat ih ne ljubi kako bi trebalo - kaže Vulić.

Priupitan je bi li potpisao prolaz u kupu, a poraz u prvenstvu protiv Zadra. 

- Prolaz potpisujem, a o prvenstvu ćemo razmišljati kad bude prvenstvo. Kakav bih ja to bio trener kad bih potpisao poraz - zaključio je Vulić.

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
19:18 17.03.2015.

Nema boljeg ili lošijeg trenutka za RNK Split, ima samo domoljubnmi trenutak ako se pobijedi NK Zadar i ima potišteni trenutak kada te zgazi GNK Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije