Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siromašan derbi
Povratak na članak

Zoran nahvalio Brozovića i Ademija, Kovač ih nije vidio

Kovač je spoznao da nitko od Dinamovih i Hajdukovih igrača ne može na Svjetsko prvenstvo u Brazil

Komentari 3

VK
vječni krojf
12:58 24.03.2014.

Maa,i Kovac polako filozofira,nista mu ne odgovara.Nek si pogleda Perisica kojeg zove uvijek u repku.Taj vec drugu godinu stagnira,nema ga nigdje a siguran je putnik za Brazil.Cekaj Niko vidjet ces sta ce biti poslije Brazila.Narod nas ima predosjecaj da ces sa repkom postati svjetski prvak.Sada jos ne vide nista ali ces poslije cuti primjedbe kako to da je tvoj brat u strucnom stozeru,covjek koji nikada nije bio trener.Ako gledamo sta se sve pise o Dinamu i Mamicima te je Dinamo ovo,ono familijarna prcija,onda je i repka prcija Kovaci.Ima Hrvatska trenera zasto moraju braca biti u stozeru.Naravno to nitko ne vidi,a svi su vidjeli Kranjcare i zamalo unistili karijeru Niki Kranjcaru,I samo ga je dragi Bog spasio od tadasnjih krvolocnih tigrova koji su se poslije posakrili.

VL
MA
magnum2013
13:26 24.03.2014.

Ako ste mislili da je Kovač išao u Split zbog Dinamovaca malo ste u krivom. Pa što on da gleda dinamove igrače kad i drugim trabantima od trenera u drugim reprezentacijama Dinamovi igrači nevaljaju. Svi smo mi od braće Kovač oćekivali makar poštenje, ali....Dobro reče jednom Mamić: Živi u Salzburgu i da ga je zvala makar Herta, ovamo nebi došao! Oni su se samo uklopili u struju koja vlada u HR a to je garancija da će mirno ploviti, ako se ništa ne promjeni. Pogledamo li izbornike svih selekcija sve će nam biti jasno. Hvala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.