Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

Bio je to neizvjestan susret, pobijedili smo Zagreb zbog pojedinačne kvalitete

Zoran Mamić
Marko Prpic/PIXSELL
07.03.2015.
u 17:32

- Zagreb je odigrao jako dobro, djelovao više kao momčad nego mi, a pozitivno je što mlađi igrači jako dobro reagiraju i pokazuju zrelost - kazao je trener Dinama.

Dinamo je protiv Zagreba došao do nove prvenstvene pobjede, a njome je zadovoljan i trener Zoran Mamić.

- Vidjeli smo neizvjesnu utakmicu koja je zbog pojedinačne kvalitete otišla na našu stranu. Zagreb je odigrao jako dobro, djelovao više kao momčad nego mi, a pozitivno je što mlađi igrači jako dobro reagiraju i pokazuju zrelost. Moramo kao momčad igrati bolje što nije tako jednostavno jer nam nedostaje veliki broj igrača; puno miksamo i "kemijamo" pa nije lako postići kompaktnost, no moramo biti bolji nego što smo bili danas - rekao je trener Dinama.

Pohvalio je i debi 17-godišnjeg Borne Sose koji je odigrao jako dobru utakmicu.

- Jako sam zadovoljan jer je pokazao kvalitetu i zrelost i jako sam sretan zbog njega. Nažalost, već u ponedjeljak putuje s U-17 reprezentacijom tako da čak niti njega nemamo za sljedeće utakmice.

Spomenuo je i da Ćorića nije htio zadržati u igri jer je dobio neugodan udarac i nije bilo potrebe za riskiranjem pa ga je povukao s terena.

>> Dinamo do prvog slavlja u gradskom derbiju, Zagrebu poništen regularni pogodak

Komentara 3

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
18:42 07.03.2015.

Loša utakmica Dinama , kad su ušli mladići se totalno raspala . Svaki igra svoju privatnu utakmicu a trener ih hvali , koma .

Avatar mlijeko
mlijeko
18:01 07.03.2015.

Uz ovakav Dinamo se može prespavati cijelu utakmicu. Niti Zagreb nije bolji. I onda se čudimo što nema publike. Pola igrača Dinama nije se niti oznojilo. Više se natrčao golman Dinama od svih igrača na terenu. A nonšalancija kojom nastupaju igrači Dinama je za svaku kritiku. Nema trke, želje, dodavanja, kombinatorike. Teži se za samoisticanjem i nevjerojatno glupim rješenjima. A dodavanja. pa ako je 5 % točnih onda je super. A ono što igra zadnja linija. Toliko neisforsiranih grešaka nisam dugo vidio. Da je umjesto Zagreba srednje žalosna evropska momčad zabili bi Dinamu 5 komada samo zbog pogrešaka obrane. Posebna priča su stranci. Niti se trude, niti žele igrati, osim golmana Eduarda.

LI
list68
05:49 08.03.2015.

Da, pobijedili su "zbog pojedinačne kvalitete", ali sudaca. Jadan li je klub koji želi "LP", a protiv Zagreba ne može bez "HNS"-a, i sudaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije