Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplet
Povratak na članak

Zoran Mamić: Strah me da ćemo PAOK čekati na klizalištu

Kad bi Dinamo pobijedio u Villarrealu, riješio bi se svih muka. No, realnost je da će se odlučivati u Maksimiru, a bilo bi dobro da do tada plavi zadrže prednost u gol-razlici pa bi i 1:0 bilo dosta

Komentari 4

SB
sbb
10:17 05.11.2010.

Pa nek se onda igra na Korculi. Ili na stadionu Zmaj u Makarskoj.... boje se terena... kaj god

VL
NI
nisde
10:30 05.11.2010.

stavite podno grijanje

VL
TR
traper
16:31 05.11.2010.

Danas se niš ne komentira!!!Gdje je Flak sa svojim dubokoumnim lamentiranjima protiv dinamove uprave. Sad su svi zaprli gubec i čkome kak šljiva v riti, a da smo izgubili ,lajalo bi se na zvijezde.

VL
SD
satan da shumsky
20:37 05.11.2010.

traper, pa dosta je glup i ovaj članak. novinaru je realno očekivati da dinamo ne može ništa napraviti u španjolskoj. iako je dinamo tukao te španjolce, belgijance, a paok se sretno provukao. pokušava se stvoriti atmosfera kao u hajduku protiv zenita, oni su jači, mi ne možemo ništa, samo ćemo se naguziti.. piskarala...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.