Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

Zadovoljan sam ovom momčadi, nikoga nećemo kupovati ili prodavati

Dinamo
GNK Dinamo
21.08.2015.
u 13:52

Jozo Šimunović ni Marko Pjaca nisu zamijenili Dinamov dres uspurkos mnogim upitima. Šimunovića se čak nije htjelo prepustiti Celticu.

Nogometašima Dinama prazni hod do uzvratne utakmice četvrtog pretkola Lige prvaka ispunit će gostujuća utakmica protiv Istre 1961, u sedmom kolu Prve HNL.

Modri se ne zanose pobjedom protiv Skenderbeua i ozbiljno pristupaju utakmici hrvatskog prvenstva, a pogotovo Istri koja na domaćem terenu itekako može biti neugodna, što su i dokazali jer trenutno nemaju niti jedan poraz, a Hajduk su pobijedili 4:1. Ipak, trener Zoran Mamić očekuje nastavak i potvrdu dobrih rezultata i igre.

- Čeka nas ono što je najvažnije - hrvatsko prvenstvo. Istra, posebno u Puli, zna bit neugodna za nas, a mi očekujemo nastavak i potvrdu dobrih rezultata i igara.

U prilog dobrim igrama i rezultatima ide i trenutno dobro zdravstveno stanje igrača. Ali i krila mladosti na kojima Dinamo gradi svoju igru.

A u toj igri veliku ulogu ima i vratar koji možda i nije trebao primiti gol na gostovanju u Albaniji.

- Imamo situaciju da je Eduardo primio neke golove koje nije trebao primiti, ali najveći je problem što se njegove, kao i greške obrane, jako vide i potenciraju jer kada napadač promaši priliku nikome ništa, ili kad vezni promaši dodavanje. Eduardo? I dalje je broj jedan.

Neka nova lica u Dinamovoj svlačionici nisu na vidiku.

- Možda će biti još koja posudba, ali što se tiče dolazaka gotovo sam siguran da ih neće biti.

Zoran Mamić zadovoljan je sa trenutnim rosterom i ne želi nikakve promjene. Tako ni Jozo Šimunović ni Marko Pjaca nisu zamijenili Dinamov dres uspurkos mnogim upitima. Šimunovića se čak nije htjelo prepustiti Celticu.

- On je vrhunski profesionalac i radnik koji zna koliko ga cijenimo kao igrača pa tu ne vidim problem što ga nismo pustili. Dapače, to mu samo može biti poticaj da bude još bolji i da će stići i bolje ponude za njega. Pjaca? Za njega stalno postoje ponude, ali naša je želja da on ne ode.

Dobra vijest za aktualnog hrvatskog prvaka je i povratak kapetana Domagoja Antolića kojeg Mamić vidi kao jednog od bitnijih za ostvarenje ciljeva.

Kakvu će priču ove sezone ispisati Dinamo u Europi možda ćemo već znati u utorak, 25. kolovoza.

>> Igrali smo najbolje u sezoni, a Dinamo nas je svejedno pobijedio

Komentara 13

Avatar peet
peet
14:41 21.08.2015.

Nije Dinamo najbolji klub, u njemu ne igra ni Messi ni Ronaldo, ali nije ni sprda-cina od kluba koja udje u skupinu EL ili LP svakih 10 godina. Ja sam time zadovoljan, a svi koji misle da mogu bolje neka ponude milijune, udju u klub i naprave super mocan DInamo, ja cu im biti najveci fan.

CO
cokta
16:19 21.08.2015.

😂😂😂da je eduardo kojim slucajem domaci decko,odavno bi ga otpilili... Lani je eduardo zasrao protiv aalborga za ligu prvaka,protiv moldea skrivi dva penala,sada protiv skenderbeua... Pa taj covjek sve radi da dinamo neudje u ligu prvaka... A sjecam se jadnognog zelenike kojem su zbog 2 greskice upropastili karijeru

FI
fijaker
14:19 21.08.2015.

A da Jozu ipak pustite da ode nakon žrijebanja klubova za Ligu prvaka. I onda lijepo u neki klub koi će biti u skupini s Dinamom. Mi ćemo moliti Boga da igra u prvih 11 i da ga ne mijenjaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije