Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZOKI SE PREVARIO

Dinamo ni uz pomoć navijača ne bi imao 30 bodova ispred Rijeke, a evo i zašto!

Rijeka - Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
07.04.2015.
u 15:40

U 15 utakmica jednu nisu pobijedili i to 23. kolovoza prošle godine u šestom kolu protiv Zagreba. Bilo je 1:1

Trener Dinama Zoran Mamić pozvao je navijače na prvu utakmicu polufinala Hrvatskog nogometnog kupa protiv branitelja naslova Rijeke i zavapio da bi volio imati atmosferu kao što je na Kantridi "jer tada bi Dinamo imao 30 bodova prednosti, a ne 14 kao što ima sad".

Zaletio se u toj izjavi, a da vjerojatno nije ni svjestan jer modri su ove sezone na svom terenu u prvenstvu "prosuli" svega dva boda! U 15 utakmica jednu nisu pobijedili i to 23. kolovoza prošle godine u šestom kolu protiv Zagreba. Bilo je 1:1.

Sve ostale utakmice su pobijedili i jedino što bi aktualni prvak, a uskoro i novi prvak Hrvatske, mogao imati jest 16 bodova prednosti pred Rijekom. No razumljivo je da se takav sitni gaf dogodio treneru Dinama jer u Maksimiru je i dvije tisuće navijača postala brojka vrijedna spomena. A najčešće se ostvari zahvaljujući Armadi ili Torcidi, što znači da svaka momčad koja ima navijače u nekad "plavom paklu", danas ima domaćinsku atmosferu.

No to se neće promijeniti zabijanjem glave u pijesak, odnosno traženjem razloga za takvo stanje stvari u infrastrukturi ili lošem vremenu. Ali možda s polufinalom Kupa dođe neka promjena nabolje jer Dinamo je napravio akciju kojom bi mogao privući gledatelje.

- Za ovu utakmicu Dinamo je za navijače i njihovu djecu pripremio posebnu pogodnost za tribinu Istok! Naime, u posebnoj akciji roditelji mogu kupiti ulaznice za tribinu Istok po promotivnoj cijeni od 30 kuna, a za djecu starosti do 14 godina s kojom dolaze na utakmicu mogu preuzeti BESPLATNE ulaznice. Ulaznice za djecu moguće je preuzeti na Dinamovu ticket pointu (7.4. 10-19 h, 8.4. 10 - 18:45 h), a jedan roditelj može preuzeti ulaznicu za svako dijete koje vodi na utakmicu - piše na klupskoj stranici.

>> Da imamo atmosferu kao Rijeka na Kantridi, imali bismo 30 bodova prednosti!

Komentara 5

DU
Deleted user
17:31 07.04.2015.

"Dinamo ni uz pomoć navijača ne bi imao 30 bodova ispred Rijeke, a evo i zašto!"" nemres vjerovat o cemu ovaj sve nece lamentirati!!

DU
Deleted user
17:15 07.04.2015.

Po ovome se vidi da imamo nepismene novinara jer oni sve bukvalno shvaćaju i nemaju kapaciteta da shvate izjave drugog značenja, ali jedva čekaju da napišu svojim skromnim znanjem nešto protiv Dinama i Mamića

DU
Deleted user
17:41 07.04.2015.

Nevjerovatno da netko može tako bukvalno shvatiti jednu izjavu pa onda "evo zašto" napisati cijeli članak dokazivajući kako je to nemoguće....nama prosječno inteligentnim ljudima nije uopće trebao ovaj članak da nam "otvori oči"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije