Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA NE ODUSTAJE
Povratak na članak

Zoran Mamić na ročištu u Sarajevu: "Neće ga biti moguće izručiti Hrvatskoj"

- Tužiteljstvo BiH je u svom podnesku jasno naznačilo da nema uvjeta za izručenje Zorana Mamića. On je državljanin BiH. Bila bi moguća samo primjena ugovora između BiH i RH, ali nema uvjeta u tom ugovoru s obzirom na vrijeme počinjenja, ali i obostrane kažnjivosti.- rekao je odvjetnik Zorana Mamića Zdravko Rajić

Komentari 5

DU
Deleted user
18:05 09.05.2022.

Podnesen je zahtjev za izručenje a svi bliski Mamičima misle ne talasaj.Zahtjev je podnesen a mole Boga da se isti ne izruće Hrvatskom pravosuđu.

VL
ZA
Zakarija
19:34 09.05.2022.

Kada će procesuirati lopovluk hayduga diku i ponos cile cosa nostre

VL
TR
tratincica68
18:31 09.05.2022.

Zato mu zapljeni sve u hr.

VL
BI
Binkić
10:40 10.05.2022.

Sretno ti bilo još 50 godina u BiH.Pozdrav sa cvijetnog trga, kolko bi dao da možeš tu kavicu popiti?!

VL
PE
peronja
10:20 10.05.2022.

ne kužim nešto, sucu(sucima) je pronađen dokaz koruptivne radnje u slučaju Mamić, ako su usprkos tolikoj lovi Mamići osuđeni, očito je netko sucu(cima) dao više od njih. Možda ne u lovi, ali očito da je postupak korumpiran. Mi ne priznamo arbitražu s Slovenijom zbog petljanja sa sucima (opravdano), ali ovdje je kao sve čisto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.