Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALE KUPA

Mamić: Na Kantridi očekujemo vruću atmosferu, a Kek me ne može iznenaditi

Zoran Mamić
21.04.2015.
u 14:20

- Očekujemo spektakl, vruću atmosferu i mislim da za sportaša ne postoje bolje nego igrati u takvim uvjetima. Bit će to prava fešta i vjerujem da će na kraju bolji ući u finale - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Dinamo će sutra gostovati na Kantridi u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa. Modri imaju 2:1 iz prve utakmice.

- Očekujemo spektakl, vruću atmosferu i mislim da za sportaša ne postoje bolje nego igrati u takvim uvjetima. Bit će to prava fešta i vjerujem da će na kraju bolji ući u finale - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Mamić kaže da ga trener Rijeke Matjaž Kek ne može iznenaditi.

- Ne može me iznenaditi trener nego neki igrač čudesnim potezom, akcijom ili tako nešto. Nekakva čudesna jednadžba ne postoji među momčadima koje se tako dobro poznaju i često igraju - smatra Mamić.

Još jednom se vratio na posljednjih 20 minuta protiv Lokomotive. Nakon utakmice je kritizirao igrače rekavši da su izgledali "kao seljačka radna zadruga".

- Naravno da je nedopustivo "odrađivati" utakmice i zato i jesam dva puta pričao s momčadi nakon susreta s Lokomotivom. Rekao sam iskreno nakon utakmice da razmišljam o kaznama, ali postojala je mala šansa da stvarno to i napravim. Što se tiče imenovanja onih koji su bili loši – to od mene nikada nećete čuti. Javno igrače hvalim, a kritike su nešto što ostaje u našoj svlačionici.

Josip Pivarić se vraća nakon dva mjeseca pauze zbog ozljede.

- Mislim da je Rijeka na Kantridi protiv svakoga u laganoj prednosti jer će igrati s 12 igrača. Dat ćemo sve od sebe, vjerujemo u prolaz, ali maksimalno respektiramo Rijeku - rekao je Pivarić.

>> Da imamo ozračje kao Rijeka u Ligi prvaka bismo se sa svima 'tukli' za prolaz u drugi krug

Komentara 1

ZO
zoom
17:03 21.04.2015.

dinamo bi trebao odigrati maksimalno angažirano kao pred 2 tjedna u zg i onda neće biti problema jer rijeka nema kvalitetu da dobije dinamo, jedino s ludom srećom rijeka ima šanse kao pred 2 tjedna kad su trebali dobiti 6-7 komada, a spasili su se samo 2 gola u mreži

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije