Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Braća Dragić napustila Phoenix Sunse i pojačala aktualne prvake

Goran Dragić
Foto: Press Association/Pixsell
19.02.2015.
u 22:30

Ne treba Phoenix otpisati baš odmah jer su im iz Miamija došli Norris Cole, Shawne Williams, Danny Granger i Justin Hamilton. Stigao je i Knight iz Bucksa

U NBA ligi posljednji je dan "prijelaznog roka" i klubovi se žele riješiti igrača koji bi im rasteretili proračun, pojačali ih za doigravanje ili pak za sljedeću sezonu. No među zvučnijim prelascima jest ono Slovenca Gorana Dragića iz Phoenix Sunsa u aktualne prvake Istoka - Miami Heat. Uz njega je put Floride otišao i brat Zoran, to je bio jedan od Goranovih uvjeta.

Čudan je to 'trade' jer Phoenix je trenutno osmi (29-25) na Zapadu i kao da se ovim potezom predao unaprijed. Uz Dragića su se riješili i Thomasa za Knighta, a to je izvedeno između Sunsa i Bucksa.

Naravno, ne treba Phoenix otpisati baš odmah jer osim Knighta su im iz Miamija došli Norris Cole, Shawne Williams, Danny Granger i Justin Hamilton.

Što se Miamija tiče, također je osmi u svojoj konferenciji i ima omjer 22-30, što znači da će se itekako mučiti za ulazak u doigravanje. Svakako da će Dragić biti izrazito motiviran, ipak je htio neko vrijeme napustiti Sunse, nije bio zadovoljan što nema potpunu slobodu, koju bi mu Heat trebao omogućiti.

Nije to sve od prijelaznog roka, Amare Stoudemire je prešao u Dallas Maverickse, Kevin Garnett u Minnesota Timberwolvese, Enes Kanter stigao je u Oklahomu i s takvim centrom će sigurno ući u doigravanje, samo je pitanje hoće li "uhvatiti" koju poziciju više od osme. U Blazerse je pak stigao Afflalo, a Jackson si je ispunio želju te napustio Thundere i otišao u Pistonse.

>> Slovenski superboy: Uvijek vas deremo jer mi imamo kemiju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije