Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HR VS. SLO

Zoraj protiv Fabjana na K-1 WGP Finalu u Zagrebu!

Fightsite
Fightsite.hr
14.02.2013.
u 17:43

Dvoboj o kojem se govori već duže vrijeme dogovoren je ovih dana na zadovoljstvo organizatora i samih boraca koji su sretni jer će nastupiti na ovom spektakularnom eventu

Na skorašnjem K-1 WGP Finalu koje se 15. ožujka održava u zagrebačkoj Areni, u programu super borbi gledat ćemo i hrvatsko-slovenski okršaj između Emila Zoraja i Mirana Fabjana.

Dvoboj o kojem se govori već duže vrijeme dogovoren je ovih dana na zadovoljstvo organizatora i samih boraca koji su sretni jer će nastupiti na spektakularnom eventu. Meč će se održati u kategoriji do 79 kg, a on ujedno znači i veliki povratak Zoraja koji je posljednje dvije godine pauzirao od profesionalnog sporta. Fabjana je hrvatska publika već imala prilike upoznati 2012. kada je nastupio na Cro Cop Final Fight spektaklu. Slovenac je tada slavio protiv domaćeg Ivana Posavca potvrdivši tako epitet najboljeg slovenskog kick boksera.

– Nastup na K-1 WGP Finalu je za mene veličanstvena stvar i velika čast. Teško mi je čak i govoriti o tome s obzirom na to koliko sam uzbuđen. Imao sam dogovoren nastup na sljedećem Final Fightu, no kada sam vidio da je Zagreb dobio domaćinstvo K-1 WGP Finalu, bio sam siguran da će mi meč otkazati. To se, nasreću, nije dogodilo, dobio sam još veću priliku. Zahvaljujem organizatorima na tome. Zaista sam ostao bez daha kada sam shvatio da ću biti dio te priredbe – izjavio je Fabjan i dodao:

– Zoraj je najbolji borac ovog dijela Europe u ovoj kategoriji u čitavoj povijesti. Oduvijek sam želio nastupiti protiv njega jer sada imam prilike uzeti mu primat i biti još bolji nego što je on. Vraća se iz mirovine, a ja ću se potruditi da mu taj povratak što više otežam. Učinit ću sve da bih dokazao kako sam bolji borac nego što je on ikada bio iako ga jako poštujem – zaključuje Fabjan.

Bivši Muay Thai prvak svijeta Emil Zoraj, u povodu nastupa na K-1 WGP Finalu, izjavio je:

– Nastup na K-1 WGP Finalu velika je stvar za mene jer je riječ o golemom turniru izuzetne tradicije. Prvi put je Finale izvan Japana i ja nastupam u super borbi – bolje ne može. Maksimalno ću se spremiti i učinit ću sve da pobijedim u tom dvoboju. Vjerujem da će dvoboj protiv Fabjana biti vrlo atraktivan jer je on solidan protivnik. Domaća publika će mi biti dodatni motiv – rekao je zagrebački borac i dodao:

– Iza mene je velika stanka zbog loma šake i oporavka, no sada sam potpuno spreman. Jedva čekam nastup!

Ključne riječi
K-1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije