Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTA JAKE UTAKMICE
Povratak na članak

Zna se koliko će Oršić izbivati! Dinamo će zbog njegove ozljede jako patiti

Magnetska rezonanca dala je pritom precizniji uvid u Oršićevo stanje i po prvim procjenama ga neće biti dva do tri tjedna.

Komentari 3

PP
potomci prava prve bračne noći
09:21 07.10.2021.

nikakva šteta...nakon tottenhama kao da to nije isti igrač...masa krivih dodavanja, izgubljenih lopti, puno loših šuteva itd

VL
VK
vječni krojf
10:53 07.10.2021.

Sreća je za reprezentaciju i Izbornika Dalića da se baš Oršić povrijedio,jer Izbornik jedva čeka da se to dogodi Dinamovom igraču, tako da on može prodati njegovo mjesto u momčadi (primjer Livaković i prodajom njegovog mjesta Ivušiću).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.